Pražma k večeři
...taťka přinesl domů pražmu. Byla jsem hodně nedůvěřivá.....ale byla výborná. Dokonce i tajtrdlíci si pochutnali,-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (2.2.2012, 20:37)
Leni, my si jí koupili s (svatba) nedávno a upekli jen osolenou a trošku bylinky v troubě na másle a byla (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) Opravdá výborná a ani nebylo moc kostí ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (handaska) ID 205745 (7.2.2012, 16:46)
Pavlínko, máte naprostou pravdu. Na pohled sice vypadá jako piraňa (také jsem to tak okomentovala), ale chuťově je vynikající. Určitě koupíme znovu. (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Šárka O. (sarsulka) ID 55864 (2.2.2012, 12:26)
muže se zeptat na tu zeleninu?to je dělano v troubě, nebo mate nějaky gril?

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (handaska) ID 205745 (7.2.2012, 16:45)
Dobrý den Šárko, zeleninu dělám na pánvi Eta na trošku oleje a v létě pečeme na grilu venku a je to naprostá ňaminka (Y) (Y) (Y) a zdravá :-) :-) Určitě vyzkoušejte.
Vložím fotku rybičky na pánvi, jen abyste věděla, jakou mám, ale jistě to půjde na jakékoliv, která není přilnavá a dá se na ní dělat s minimem tuku.
Jděte do toho a ochutnejte. Papa

ODPOVĚDĚT