Elektronická cigareta
Máte někdo zkušenost, popř. jakou značku?díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka M. (M.Lenka) ID 107953 (24.2.2012, 9:44)
Ivčo, u nás ji má tchýně i tchán. Kupovali ji v nějakém obchůdku ve Vejprnicích. Je to ta E-GO, ten pár vyšel cca kolem 1800 Kč.
Tchýně tedy tahá pouze tuto, ale tchán kouří v bytě tu e-cigaretu a jinak normální cíga.
Jinak já těm e-cigaretám nevěřím a raději jsem přestala kouřit úplně. U normálních cigaret víte, co všechno obsahují a jak moc škodí. U té e-cigarety nikdo nic neví. Jsou na trhu strašně krátce. Nikde na netu se nedočtete, co vše přesně ten roztok obsahuje. A pro mě byl tedy rozhodující fakt, že nikdo dneska ještě nezná ty škodlivé následky. Co když se třeba po 10-ti letech ukáže, že lidem odumírají orgány nebo se třeba odlučují části těla? Vždyť tohle dneska nikdo neví.

ODPOVĚDĚT
Eva Č. (ecp) ID 371363 (19.2.2012, 20:06)
Dobrý den, můj manžel dostat od Ježíška e cigaretu E GO W a používá už jen ji, kouřil i 30 denně, ve stresu i 2 krabky. Dnes by už obyč.cigaretu do pusy nedal, dokonce mu vadí když si vedle něj někdo zapálí.
Finančně kouření e cigarety vyjde na měsíc 500 až 600 korun.
Já jsem exkuřák a můžu říct, že to nesmrdí, některé náplně voní.

ODPOVĚDĚT
markéta k. (kainovka) ID 140917 (19.2.2012, 19:55)
Manžel ji používá od začátku měsíce a je max. spokojený. Klasický cígo mu nechybí a to kouřil min. krabku denně. Používá jí i doma, vůbec nic není cítit. Mě to přijde trochu nasládlý, ale asi záleží jakou si koupíte náplň. Značku má EGO

ODPOVĚDĚT
Anna K. (Annitta) ID 125391 (19.2.2012, 12:34)
ségra měla e-cigateru a vzdala to....vadilo jí, že to je těžký v ruce a těžko z toho popotahovala...
Teď snad včera nbo predevčírem to dokonce někomu bouchlo v puse v USA...
Ale jestli chcete přestat, tak doporučuju biorezonanci: http://www.nekourit.cz/?clanek=proc_biorezonance

Byly obě moje sestry-ani jedna tomu nevěřila, ale v mém okolí bylo pár lidí, kde to pomohlo...tak to zkusily, že to není až taková pálka-měsíční kouření je yšlo dráž... a opravdu obě nekouří... ještět dodám, že jedna ze séger nedokázala přestat ani ve chvíli kdy otěhotněla, pak kojila...až v roce prcka byla na té biorezonanci a pomohlo to (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.2.2012, 17:15)
K tomu výbuchu-v USA je možné naprosto všechno +o(Beztak to byla nějaká upravovaná cigareta, protože si vemte, kolik lidí to používá a nikomu se to ještě nestalo +o(

ODPOVĚDĚT