Dal by mi někdo recept na koprovou omáčku?
nějaký dobrý,osvědčený.....děkuji moc
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Kateřina H. (honina) ID 142288, mimibazar.cz/honina (27.3.2012, 20:56)
Dělám tuto http://www.mamincinyrecepty.cz/omacky/koprova-omacka

ODPOVĚDĚT
Dagmar S. (sooosek) ID 255210 (27.3.2012, 19:45)
Mám recept od tchýně, ale fakt výborná. Dělá ji teď i moje mamka a starý recept nedělá. Není z mléka!
Rozpustíme máslo, přisypem mouku = jíška, na ni nalejeme si 3/4l vody a mícháme, až malinkou zhoustne a přidáme jeden masox.
Provaříme a pak vlijeme 1 smetanu ke šleh. a přisypeme hodně nakrájeného kopru, případně sterilovaný.
Už moc dlouho nevaříme a dochutíme cukrem, solí, octem.
Rychlá a moc dobrá.

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (27.3.2012, 10:19)
Dělám tuto, je rychlá a obr spokojenost: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=72303
(F)

ODPOVĚDĚT
Kamila J. (Guccinek) ID 193035 (27.3.2012, 13:50)
Jééé, to je můj receptík :-), děkuju!!! Dělám ji hodně často, protože moje děti se po ní můžou utlouct!! (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (27.3.2012, 21:24)
Kamčo, je super a strašně jednoduchá a rychlá, jinou už neděláme. (Y)

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (27.3.2012, 10:40)
v podstatě jako ta moje, jen kdysi jsem se "spálila" tím nálevem z kopru, postupně ho tam přidávám raději opatrně než rvát do omáčky cukr

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Janyse) ID 206386, mimibazar.cz/janyse (27.3.2012, 9:13)
V tlakovém hrnici si uvařím nejlépe hovězí maso , přidávám k němu i cibuli. Pak do vývaru naliju smetanu, ve ktreré jsem si rozmíchala mouku. Přidám nasekaný kopr, dochutím solí, cukrem, octem. (F)

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (27.3.2012, 9:13)
udělat na másle bešamel (máslo se zasype moukou-je to vlastně jíška jen bez cibule), osolím, zaliju mlékem, smetanou, přidám kousek bobkového listu, nechám provařit, přidám kopr ze skleničky (sterilovaný-většinou ho cedím a nálev přidávám podle potřeby) a až majdu vypnu, tak přimíchám zakysanou smetanu.

ODPOVĚDĚT