Zahrada
pokračují úpravy
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Petra C. (tutek) ID 110373 (19.4.2012, 22:28)
Moc děkuji za vyčerpávající informace, předám manželovi [A] (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra C. (tutek) ID 110373 (13.4.2012, 23:01)
úžasné! Můžete mi prosím napsat, z jakých materiálů je vyroben dřevníček? (vč. střechy)
Moc děkuji (hello)

ODPOVĚDĚT
Irena S. (chataIRIS) ID 424887 (17.4.2012, 19:54)
Tady lilo a lilo, psa by nevyhnal natož měřit něco v tom lijáku . Tak jsem na to mrkla dneska. Obsah si můžete spočítat přesněji.
- je to osmihran
- mezi stojinami je to 75 cm šíře každého políčka
- osmihran proto, že vyšlo na 7 stran dva kusy karisítě a ta se dala ručně ke stojinám ručně přihnout a přivařit jinak by se muselo řezat
- osmé políčko jsou dvířka na dvě části - praktické
- výška pod "deštníček" 210 cm
- uprostřed deštníček ještě 70 cm
- střecha pozink plech, ale doporučuji spíše šindelové pásy (mám tak na jiné zahradě na dřevníčku - vypadá to lépe a méně náročné).
Pokud byste chtěla ještě detailnější foto, písněte na můj email, zašlu.

ODPOVĚDĚT
Irena S. (chataIRIS) ID 424887 (17.4.2012, 19:54)
Hezký podvečer, kluci vykopali díru, asi kolem l m hl., šíře cca 1,5 m, uprostřed zabetonovaná kovová silnostěná roura cca průměr 10 cm (co kdo má...), na ní navařena kostra jako deštníček, potom vsazena prkénka. Od kostry "deštníčku" navařeny nožky (betonářská kulatina žel.), pak ohnutá kari síť. Na dně vyskládány kamenné kostky .. V jedné straně jsou dělená dvířka kari síť normálně na přivařených pantech. Uvnitř ze dřeva podložka a dříví máme vždy na celou zimu do krbových kamen.Vyskládám si poctivě a drží. Fakt moc prima. Druhý je nářaďovníček na sekačku, kolec, pověšená kola.Vejde se mnoho věcí, Stejné řešení jen není kari síť ale mezi žel. stojinami navařeny úchytky a na nich dřevěná kostřicka a uzamykatelná jednokřídlá dvířka. Když budete chtít pošlu více foto, písněte na email: sumava-iris@seznam.cz, na jiné zahradě jsme dělali zase jiný a ještě praktičtější.

ODPOVĚDĚT