Nový pokojíček - společný pro brášku a sestřičku
Potřebuju poradit jak vymalovat pokojíček event. rozdělit alepson částečně na klučíčí a holčičí, v místě postele bude palanda, pokojíček je velmi maličký, viz fota v rodinném albu. Syn miluje cars, jak doladit pro dcerku, zatím nevyhraněná. díky V.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (7.6.2012, 7:52)
Mám pro děti také společný pokoj, rozměrově maličký, 9m2. Máme palandu, dvě postele klasických rozměrů by se nám tam nevešly. Pokud jsou děti mladší a nepotřebujete psací stůl jako my, volila bych dvě samostatné postele 160 cm. Měli jsme také dříve - Ikea Kritter.
Právě proto, že je pokojík malý, bych rozhodně nedávala "přeplácané" dekorace typu Cars, víly atd. Udělejte jednotný ráz celého pokojíčku, vše spíše do světlejších barev, můžete vymalovat jednou barvou, třeba žlutou a nebo i stěny nechte bílé a dolaďte. Na malém prostoru stačí výrazné povlečení nebo koberec.
Mám pár fotek v rodinných, tak pokud chcete, mrkněte (F)

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (7.6.2012, 7:18)
Máme také pokoj pro kluka a holku - jen tedy větší. Proto mají dvě postele, ne palandu, i když ji hodně chtěli :-$ ,-) Ale nelituji, na horní posteli by bylo opravdu vedro... Jinak vymalováno máme světlounce okrově a na tom máme už druhé samolepící tapety. Pokoje je laděný do béžovo-červena, doplňky tedy červené a nábytek borovice. Vypadá to hezky |:o) (L)

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (6.6.2012, 23:01)
Váš pokojík vypadá podobně jako u nás...máme cca 12m a koupili jsme palandu, která asi po roce letěla.Máme stř. okna a na vrchní posteli se nedalo spát....teda hlavně v létě.Vedro a málo vzduchu....tam se opravdu spát nedá.....i když prostoru bylo málo, vyměnili jsme palandu za 2 postele,protože spaní na palandě by bylo fakt za trest....

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (Vanny1) ID 21636, mimibazar.cz/vanny1 (6.6.2012, 22:42)
mame sice pokojik větší, ale též jsme vymalovali na bílo a na zed dali neutrální dekorace safari zvířátek.postele mají vedle sebe, ale malá zatím spí v ložnici.

ODPOVĚDĚT
MARTINA H. (Appletka) ID 17764, mimibazar.cz/appletka (6.6.2012, 22:28)
Máme taky malý pokoj, kluka a holku. Vymalovali jsme bílé, máme bílé rohové skříně (opticky zvětšuje prostor). 6ti letý syn má vyvýšenou postel z IKEA Kura, dali jsme mu naoru poličky série Trofast, a tam má svoje poklady. Dcera (2,5 roku) má dětskou postel Kritter z IKEA, vedle postele troffast stolek. Nechtěli jsme násilně dekoracemi rozdělovat klučičí a holčičí půlku, nelíbí se mi to. Pokojík mají neutrální, ale každý tam má svůj "koutek".

ODPOVĚDĚT