Dámské kolo
Holky,krásný den vám přeju. Jdu s prosbou-opět. Máme jet na dovču,kde se bude jezdit na kolech,já žádné nemám,chci si koupit,ale vůbec se v tom nevyznám (značka,velikost,aby tam šla upevnit sedačka pro malého). Cenově dostupné! Děkuji za rady :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Veronika O. (volahova) ID 151402 (13.6.2012, 21:49)
Taky si letos budu kupovat svoje první kolo :) A chápu že tápete, já už si vybírám měsíc a to se v tom manža vyzná. Chtěla bych kolo čistě bílé a do 12 tis. Asi se přikloním k trekovému, ale aby horní tyč rámu více podélně než jak to máte třeba na ilustračním fotu např kolo Specialized Ariel 2012, u horských se mi nelíbí silné pláště, ale zase občas jedeme v mírném terénu, tak možná je pak řešení ty původní vyměnit za menší profil, určitě bych chtěla uzamykatelnou vidlici a zamykání na řiditkách, když jedete do kopce tak zamknete aby zbytečně nešla energie do zapuštění vidlice jak se více opřete o řidítka. Nabídka je obrovská, můžete vybírat více značkové - zn. Specialized, Pell, Trek, Scott,Merida ale za více peněz malinko hořší komponety nebo méně značkové ale lepší komponenty - zn. GT, Maxbike. A ted vybírejte :)

ODPOVĚDĚT
Alena M. (a74) ID 400427 (13.6.2012, 9:57)
Ivy, záleží, co je pro Tebe cenově dostupné. Já si loni poprvé v životě koupila nové kolo! Nové! Je mi 37 let, takže možná i poslední :o) Stálo mě 9tis a je úžasné! Zn. Favorit, velmi kvalitní brzdy, přehazovačka, homolog nosič, super odpružení, kožené sedlo a 28 rychlostí, hliníkový rám. Moc nejezdím, proto píšu poslední koupě, a proto se mi 9tis nezdálo moc. Manžel se mi smál, ale mě se líbí a nikdo takové nemá. Favorit je vyrábí pro Itálii a pan prodejce říkal, že ho moc lidí nemá. Vlastně jsem byla první, kdo si ho u něj objednal :o) Je to normální silniční kolo. Skvěle se mi na něm jezdí. Tak hodně štěstí ve výběru (L) http://www.sportmen.cz/Trekingove-kolo-Favorit-La-Rue-28-damske/d7956/

ODPOVĚDĚT
Jana K. (Jana69) ID 135896, mimibazar.cz/jana69 (13.6.2012, 8:57)
Nejdřív si asi musíte rozmyslet jaké kolo,jestli horské - do terénu, silniční na silnici nebo trekové - to je něco mezi,ni silnici i do lehčího terénu. Jestli chcte klasické pánské s rámem, nebo dámské. Sedačku na dítě mám zadní od Hamaxu - Smiley už třetí rok a spokojenost.

ODPOVĚDĚT
Iva H. (Ywushka) ID 142431 (13.6.2012, 8:59)
chci neco na silnici a do mensiho terenu a urcite jedine damske (takze asi trekove) :-)

ODPOVĚDĚT
Jana D. (artezka) ID 42812, mimibazar.cz/artezka (13.6.2012, 15:24)
Ivi,jak píšou holky nade mnou...musíte zvážit v jaké cenové relaci...určitě bych se vyhla kolům ze supermarketů..jistě cena je lákavá,ale takové kolo vám nikdo nedá dohromady...a navíc je vyrobené"rychlovkou",pokud by byly finance omezené,radší bych kolo koupila v bazaru....já mám od pellsu... http://www.pells.cz/kola/crosstreking/crono-carbon/crono-carbon-xt/rok-2011/něco takového...ale moje je 5 let staré..cena byla asi 10 000,a nedám na ně dopustit...lehounké...na silnici jede samo...jezzdím denně do zaměstnání....a zvládne i lehčí terén....do horského bych nešla...je opravdu "do terénu,polí...mezí..."hrozně se na něm jinak nadřete (F) (F) (F)tak ať dobře vyberete (L)

ODPOVĚDĚT