Domácí skořicový zábal na nohy a břicho
Včera se tu objevil dotaz jak připravit domácí skořicový zábal. Nemáte někdo uložené odpovědi? Byla tam i podrobná rada od profesionálky. Dotazující se maminka bohužel rady smazala. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Barbora Michalcová (masaze) ID 67411, mimibazar.cz/masaze (5.7.2012, 22:03)
a spouštím program na 45 min. lymfodrenáže. Nožky se krásně uvolní, efekt lehkosti nohou je zaručen a pletť je krásně vyhlazená a jemná, prokrvená. Dále připravuji pro své zákaznice vždy čaj LYMFODREN od Ryoru a je velmi oblíbený a velmi chutný na očistu těla a celého lymfatického systému.
Zařadila bych také trochu pohybu, pitný režim, zdravou stravu a pokud budete také chodit na lymfodrenáže, tak se efekt pomerančové kůže - neboli celulitidy postupně zbavíte a budete se cítit mnohem lépe. Je to v celku skoro jediná pomoc při boji s celulitidou. Přeji hodně štěstí a kdyby jste měla jakýkoli dotaz, klidně napište. Hezký večer Bára (F)

ODPOVĚDĚT
Vlasta J. (mix123) ID 379518 (5.7.2012, 22:59)
Baru a Raduš, mooc Vám děkuji (F) , jste zlatíčka! Mám obří stehna, navíc na nich ze strany mám ještě jakési "kopečky" :-( (neteř má stejný problém a říká, že se jí prsa přestěhovala na stehna :-D). Tak bych po domácku chtěla zkusit zredukovat jak celulitidu, tak i prsa na stehnech (Y). (hello)

ODPOVĚDĚT
Barbora Michalcová (masaze) ID 67411, mimibazar.cz/masaze (5.7.2012, 21:59)
Dobrý večer Vlasti, ráda Vám poradím, pokud budete chtít.
Provádím ve svém masážním studiu velmi oblíbené SKOŘICOVÉ ZÁBALY spojené s LYMFODRENÁŽÍ (Přístrojovou), která výborně zabírá na celulitidu a vypíná pleť.
Skořicový zábal si připravuji z nejkvalitnějšího panenského olivového oleje a příměsí aroma oleje od Saloosu, který namíchám v poměru 1 dcl oleje na 30 kapek skořicového oleje. Více ne, protože je to příliš silné a mohlo by vás to pálit a nebo se udělat puchýřky. Nejprve ale při přístrojové lymfodrenáži uvolním uzlinky, následně pokud zákaznice si přjeje provedu masáž - shenen, boků, hýždí a břicha společně se skořicovým mlékem nebo gelem od Topvetu a následně namažu a znovu promasíruji skořicovým olejem. Výsledek je viditelný ihned, pokud se provede masáž, která je intenzivní a má velmi dobrý efekt, po té se zabalí klientka do folie a vkládám do lymfodrenážní kalhot,

ODPOVĚDĚT
Radka P. (Filípek) ID 101153, mimibazar.cz/Filipek2 (5.7.2012, 18:22)
(F) Včera jsme psala p.Danče tady v poradně i já - nevím zda se Vám líbil i můj návod - tak vkládám (F)

SKOŘICOVÝ ZÁBAL…
POUŽIJTE OBYČEJNÉ TĚLOVÉ MLÉKO CO POUŽÍVÁTE + PŘIDÁM NA ŠPETKU NOŽE MLETÉ SKOŘICE ........ JÁ SI CHYTÁM VŽDY DÁVKU PŘESNĚ NA 1NAMAZÁNÍ NEBO KDYŽ NACHYTÁTE VÍCE TAK NECHAT V LEDNIČCE VŠE TO PROMÍCHÁTE A NANESETE NA PARTIE KDE POTŘEBUJETE SHODIT A VYROVNAT CELLULITIDU
ZADEK..STEHNA..BŘICHO……..ATD.
AŽ TO BUDETE MÍT ZABALTE NATŘENÉ MÍSTA DO OBYČEJNÉ POTRAVINOVÉ FÓLIE
NECHTE PŮSOBIT CCA HODINKU,NEJLÉPE KDYŽ SI LEHNETE,TĚLO SE UVOLNÍ A
MŮŽE VKLIDEČKU SPALOVAT TUKY.SKOŘICE ZAČNE PŮSOBIT A ZAČNE VÁS TO
> PŘÍJEMĚ HŘÁT..OPRAVDU NEJLÉPE KDYŽ SI ZALEZETE POD PEŘINU ABY JSTE
> BYLA TU HODINKU V KLIDU A V TEPLOUČKU.NECHEJTE PŮSOBIT DOKUD TO
> HŘEJE,AŽ PŘESTANE MŮŽETE SE JÍT OSPRCHOVAT.

URČITĚ JE DOBRÉ UDĚLAT 2x - 3X TÝDNĚ POKUĎ VÁM TO

ODPOVĚDĚT
Vlasta J. (mix123) ID 379518 (5.7.2012, 23:00)
Baru a Raduš, mooc Vám děkuji (F) , jste zlatíčka! Mám obří stehna, navíc na nich ze strany mám ještě jakési "kopečky" :-( (neteř má stejný problém a říká, že se jí prsa přestěhovala na stehna :-D). Tak bych po domácku chtěla zkusit zredukovat jak celulitidu, tak i prsa na stehnech (Y). (hello)

ODPOVĚDĚT