jak vyzdobit pokojík?
Holky,poraďte mi prosím,jak vyzdobit pokojík desetiletému synovi! Zatím nemá vyhraněné zájmy - občas jsou to vlaky a autobusy,jindy zase kameny,atd. Hraje na trumpetu a flétnu a dost čte. Stěnu má modré a žluté. Koberec modrý.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka T. (LT805730) ID 415539 (6.7.2012, 17:10)
Děkuji. Já přemýšlela o tom,že bych mu tam namalovala trumpetistu,před ním stojan a kolem noty - vše tmavě modrou,jen jako stín. Nic jiného mně zatím nenapadlo. Námořnický styl mi připadá spíše dětský,sport syna nezajímá,tak asi něco neutrálního. Možná zkusím kouknout po nějaké tapetě. Ale určo díky za váš komentář. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika Č. (medvidek di) ID 317646 (6.7.2012, 15:14)
My řešili podobné na podzim , synovi je 10 let a také má a nemá zájmy, dětské hračky jsem mu tam už dávat nechtěla jediné co tam má je doma udělaná nastěnka s el. terčem , na polici kromě kytek má pirátskou loď s ostrovem , pod ní samolepícího leoparda v černé barvě , na komodě u postele má box s kapesníky ,kasičku , hlavolam ježka v kleci a různé drobnosti.Z obrázků sem natřela všechny rámečky na tm. modrou a dala mu tam asi 5 fotek od miminka až do teď (i ze školy) Plánujeme ještě koupit závěsné křeslo v Ikea a nějaký bobek k lampě (také ikea).Je sice fotbalista , ale zahlcovat pokoj fotbalovou tématikou nás ani nenapadlo, ono ho stejně spousta věcí baví chvíli ,také čte dobrodružné tak tam má i něco málo knížek .Máme i decentí závěsy spíš symbolické (jsou žaluzie ) záclonu nemá .

ODPOVĚDĚT