VIBROSTATION
máte některá zkušennost? Zhubly jste, zpevnily? Prý je to opravdu účinné, jdu dnes na první lekci :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana M. (yzys) ID 69346, mimibazar.cz/yzys (10.7.2012, 23:03)
Bohužel já přidám také špatnou (N) po 3 lekci jsem díky tak vysoký vibracím skončila na injekci a práškách s totálně zablokovaným krkem,nedávala jsem to tomu za vinu a šla znovu, bohužel mi i po 10 lekci bolelo za krkem znovu, takže jsem přestala chodit, jinak nejezte hoďku předem, jinak vás bude tlačit žaludek a bude vám jako na zvracení - to možná ale už víte (L) neschodíte ani kilo, ale za 10 lekcí budete mít po měření úbytek cm určitě - takže hodně síly a zdraví určitě to zkuste |:o) |:o) |:o) každá jsme jiná a třeba vám to zrovna bude vyhovovat

ODPOVĚDĚT
Jana K. (Liška1) ID 159899, mimibazar.cz/liska1 (10.7.2012, 13:15)
Chodila jsem, mě se zdálo, že je to super, ale.... je to cvičení ve vysoké tepové frekvenci, tím pádem nehubnete, ale zpevňujete. A taky jsem po třech měsících pravidelného chození, půl roku léčila se zády..... Za mě tedy ne *-)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (Peťulík79) ID 90065 (10.7.2012, 9:57)
Já chodila loni a je to super posilování. Teď už se těším až porodím a začnu zase chodit. Je to spíš na posilování proto k tomu musíte ještě zařadit nějakou aerobní aktivitu. Já k tomu doma běhala na crossovém trenaženu a kila a objem šli dolu krásně. A bonus jsou i krásná stehna bez celulitidy. Chodila jsem 2x týdně na půl hodiny. Začátek je trochu fuška, ale na druhé lekci už to bylo super. Hodně tedy záleží i na trenérovi. Držím pěsti ať se Vám to líbí (Y)

ODPOVĚDĚT