Balsamiko
Holky,na co vše se dá použít?Je nějaký rozdíl mezi balsamikem a vinným octem?Moc se v tom nevyznám.Na co vše používáte?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Iva S. (fifa3) ID 155761, mimibazar.cz/fifa3 (19.7.2012, 14:54)
používám balsamiko i při nakládání masa - stejně jako víno maso natráví a je měkčí. nakořenit, pokapat balsamikem, zakápnout oliváčem, odležet a hurá na gril (pánev).
jinak doporučuji si tady najít recept na pečenou řepu, je to božské!!
(a večeře pro dva za cca20kč)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (18.7.2012, 10:32)
Na saláty, na jakoukoliv zeleninu syrovou, na pečenou červenou řepu... zkuste ochutnat a sama uvidíte, k čemu Vám půjde. Já už do salátů ani zálivky nedělám, jen osolím, pokapu oliváčem a balsamikem a (hotdog)

ODPOVĚDĚT
Nataša M. (rovo) ID 129113 (18.7.2012, 10:39)
Teď mám právě tu pečenou řepu v troubě,tak jsem zvědavá!! :-)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (18.7.2012, 10:53)
Ale notááák, neprovokujte, sedím v práci a slintám si na klávesnici (child12) (child12) (child12) ,-) MŇAM! Bude Vám chutnat, uvidíte (Y)

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (18.7.2012, 10:29)
vinný ocet je do salátů ale je řídký, prostě jako ocet, kvalitní dobré balsamiko je husté jak karamelová poleva, miluji ho např. na rajčatech ale i jiné zelenině - oblohu k obědu jen jemně pokapu tím balsamikem a to je dobrota... je to dobré i do sladkých jídel - na zmrzlinu apod, ale nejvíc mi to chutná na té zelenině

ODPOVĚDĚT
Sandra M. (lastellina) ID 84823, mimibazar.cz/lastellina (18.7.2012, 10:28)
Paní Naty, já používám na salátky a taky je moc dobrý na steaky - ale ne každému musí chutnat. Taky do chilli con carne je dobré trošinečku kápnout. V Itoše si dokonce pokapávají pizzenu. Krásný den (F)

ODPOVĚDĚT