Háčky potažené fimem ...
... další várka je vytažená z trouby a nalakovaná fimolakem :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (8.8.2012, 14:12)
(Y) TO JE TÁÁÁÁÁK NÁDHERNÝ !!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) ... už jsem tuhle koukala, že koupim fimo a zkusim to. zbytek bych vyplácala třeba na lžičky, nebo na přívěšek na krk....... jen jsem to ještě nikdy nezkoušela. Je to obtížné ? ... a to děláte na jaké háčky ? na ty, co tam už je plastová rukojeť, a nebo to bude držet i na těch mých drátkových ? ... moooc bych to chtěla zkusit. a je nutné to lakovat ?
Budete moc hodná, když mi napíšete, jestli se do toho vůbec má pouštět fimozačátečník... ! děkuji (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina Soukalová (Bajkovka) ID 28232, mimibazar.cz/bajkovka (8.8.2012, 18:06)
Obtížné to není, ale jen s fimem si asi nevystačite. Já k tomu používám strojek na nudle a extruder na fimo. Ještě chci dokoupit váleček na fimo. Bez těchto věcí by to určitě taky šlo, ale bylo by to pěkně obtížné.

Koupila jsem dražší háčky a myslela jsem si, že budou kvalitnější - ve smyslu, že se nebudou ohybat, ale bohužel, ohybají se stejně jakoty levnější. Háčky s plastovou ručkou nedoporučuji. Ty by se při zapékání mohly roztavit.

Taky na potahování doporučuji spíše fimo classik - fimo soft je na to moc měkké.

Lakuji to kvůli lesku, fimo je matné. Přelakované háčky vypadají daleko lépe.

A jestli se do toho máte pouštět? Je to zábava. A nemyslete si, já jsem taky začátečník :)

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (8.8.2012, 20:18)
mockrát děkuji za vyčerpávající informace (L) .. fimo mě láká moooc a už dost dlouho. zatim ho jen ráda nosím /miluju fimo náhrdelníky/ ,-) ... tak uvidíme, jestli s ním budu také i ráda tvořit. už se těšim, až se do toho pustim. ^o) ..... ještě zkusim prostudovat stránky paní Brýdové, to je šikovná ženská, tak snad tam nějaký info pro začátečníky má.

:-o Vy že jste začátečnice ??!? ... nevěřim ! ,-) jestli vážně ano, tak teda MOOOC MOC ŠIKOVNÁ ! |:o) (F) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Martina Soukalová (Bajkovka) ID 28232, mimibazar.cz/bajkovka (9.8.2012, 11:12)
No, já stále něco z něčeho vytvářím :) ale s fimem dělám jen chvilku. Ono je to všechno na jedno brdo. Modelína jako modelína :)

ODPOVĚDĚT