yayita baby hammock
Prosím máte někdo zkušenost s touto houpačkou pro miminka? Je to dobrá věc? Vyplatí se do ní investovat? Případně máte porovnání s Hackou, která je potom lepší? Moc děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Markéta Š. (Markett) ID 27467 (31.8.2012, 7:24)
Měli jsme přesně tuto, s vlněnou vložkou. Málá v ní byla spokojenější než v postýlce, takže tam spinkala skoro pořád. Ale sama to pak taky ukončila - nebylo žádné odnaučování. Rozhodně nikdy nedávat dítko dovnitř bez řádného připoutání, z vlastní zkušenosti vím, že tato má opravdu dobré pásy !!! Když byla větší, dělala tam psí kusy a jednou se plně přetočila a měla tu látku nad sebou jako padák :-D. Strašně se tomu smála. Dobrá je i ta tyčka. Dají se na ní dávat hračky, takže dítě se krásně zabaví. Srovnání bohužel nemám. Markéta

ODPOVĚDĚT
Alena H. (Hotaska) ID 272747, mimibazar.cz/hotaska (31.8.2012, 7:48)
Myslím, že mám rozhodnuto a koupíme ji :-) moc děkuji za Vaše zkušenosti. Padák mně opravdu moc pobavil :-D Alena

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (Markett) ID 27467 (30.8.2012, 13:19)
Za mě jednoznačně doporučuji. Měli jsem ji na druhou dceru, používali celý rok a nemáme vůbec žádné výhrady. Malá byla spokojená, stejně tak všechny ostatní děti, které u nás byly na návštěvě a vyzkoušeli jí. Po roce jsme ji v pohodě prodali. Pokud bychom plánovali 3., rozhodně by to byla ta první věc, kterou koupíme.

ODPOVĚDĚT
Alena H. (Hotaska) ID 272747, mimibazar.cz/hotaska (30.8.2012, 20:29)
Moc děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat, měli jste přesně ten typ co je na fotu?
Pokud ano, používali jste na spaní nebo jen tak na zhoupnutí a uklidnění? Případně nemáte porovnání s Hackou? Pořád váhám co je lepší *-)

ODPOVĚDĚT