solitér a nebo vestavná?
která je lepší, prosím o vaše názory,klady i zápory. Nevím pro kterou se rozhodnout. U vestavné mám obavy, aby nebyla moc malá :o)) A kterou značku preferujete vy?Děkuji MArkéta
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Hanka a Radek M. (RadekHanka) ID 192544, mimibazar.cz/radekhanka (26.9.2012, 20:25)
Manžel vestavnou nechce...a švagrová na ní nadává, že tam nedá plech s buchtou, ale nevím, jak má lednici velikou *-) u nás bude lednice a vedle stejný mrazák...no hodně jíme ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 8:53)
:-| :-| :-| :-| Hani ahoj, tykáme si že? *-) *-) *-) no právě, já taky peču a jak (Z) (Z) budem na baráku tak budu péct více a mám obavy že ty dorty a buchty s plechem se mi do ní nevlezou. Já bych chtěla vestavnou aby mi to vše krásně ladilo,ale zase když na ni koukám jak je úzká, tak nevím :-| :-| :-| :-|

ODPOVĚDĚT
Hanka a Radek M. (RadekHanka) ID 192544, mimibazar.cz/radekhanka (27.9.2012, 9:12)
Ahoj Markét, jasně, tykáme. Já ty lednice nikdy nezkoumala, manžel byl vždy proti a fakt jediný, co vím, že ta švagrová nadávala, že plech nedá *-) *-)Vezmi svoje plechy někam do Elektra a vyzkoušej to :-) :-) Já právě peču taaky hodně a je nás pět, na nákup jezdíme jednou za uher, takže já musím mít nasysleno a ooobr lednici ,-) ,-) ,-) to víš, že by se mi líbila schovaná, ale už jsem se smířila +o(

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 9:50)
:-$ :-$ :-$ :-$ Tak my jsme 4,ale taky potřebujem hodně místa ,-) ,-) ,-)no uvidím, nebyla by špatná velká vestavná lednice a mražák do špajzky,ale to bude hodně peněz 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT
Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (26.9.2012, 18:53)
Markéto, no na druhu stranu ta oprava ledničky nie je na bežnom poriadku. Asi zavisi aj od značky alebo od typu, aby bola ta lednička overená. Na www.heureka.cz si lehko mužete najit ktere ledničky se nekazí podle hodnocení lidí. Naša funguje zatim 6 tym rokom zatial uplne bez poruchy. Mame 4 deti a mame tu nejvyšši vestavenou dole mrazak hore lednice. Je to na zvazenie jestli prežit pripadnu opravu vestavenej lednicky (to dobre kuchynske studio by malo nachystat tak, aby ju opravar mohol vyndat a opravit) anebo denne obchadzat škulinky medzi lednici a kuchynskou linkou...ja tie nečistoty co su tezko dostupne hodne neznáším ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Stěpánka S. (fialilinka) ID 33318, mimibazar.cz/fialilinka (26.9.2012, 16:57)
Tak já jsem asi jiná,ale vestavnou už bych nikdy nechtěla.Máme ji 10 rok a už se modlím aby byla z domu.Je samozřejmě menší,než normální,takže máme v garáži ještě jednu,protože když chceme v létě nachlazeného více pití,nebo je nějaká oslava,tak to by jsme byli v háji.Také o mnoho méně chladí.opravář říkal,že je to normální,že té ventilaci samozřejmě nemůže stačit jedna větrací mřížka dole a jedna nahoře,tudíž se přehřívá. A úplně nejhorší co je,když se nááhodou porouchá,to pak můžete rozmnontovat kuchyň a připravit se na nepříjemnost na celý den... Tak za mě asi tak :-$ :-( :-( :-o :-o :-(

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 9:11)
*-) *-) *-) *-) aha další důležitá věc, která by mne nenapadla, no uvidím jakou nakonec vybereme, děkuji (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (26.9.2012, 15:45)
do kuchyne, hlavne novej kuchyne jedine vestavenu...nemam rada ak vsetko trcí..mame doma uplne vsetko vestavene, myčku, ledničku...čo se da, nech je skryte aby byla vzdušna kuchyn. Mame 4 deti, a vestavena mi plne vyhovuje, dole mame mrazak a hore lednicku. Takze za mne jedine vestavena. U americkych ledicek mi prave toto nevyhovuje ze su to obrovske kusy a trcia nehezky v kuchyni...to uz radeji 2 lednicky ,-) ,-) ale vestavene...My mame beznu ledničku Whirpool. A uzasne je to hlavne na udrzbu...kdyz u volne stojacej lednicky mate volne škáry pod, zboku a za lednickou...nebo na nej...tak ma to doslova znechucovalo co vsetko treba uklizet a ako se tam dostat...u vestavenej som ani 1 krat za 6 let toto nemusela resit..je krasne cisto...nikde nic nezapadne...staci kolem jenom vytrit podlahu...i z tohoto hlediska inu lednici nechci.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 9:10)
:-$ :-$ :-$ :-$ Neyo dobrý den, já také chci vestavnou lednici díky údržby a hlavně že mi bude ladit se zbytkem kuchyně,ale mám obavy aby nebyla malá, ta vestavná je hodně úzká a já když peču občas (^) a nebo když pečukoláče a buchty tak aby se mi do ní vlezl i plech z trouby. No nevím musím to ještě promyslet. Americkou nechci je to obluda a mi by se ani do kuch. nehodila. děkuji a pěkný den (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (26.9.2012, 14:49)
V bytě jsme měli velkoui stojící a do baráku byl můj sen vestavná hlavně z estetického důvodu. Taky jsem se bála velikosti, nakonec jsme koupili vestavnou velkou monoklimatickou chladničku Siemens (Y) (Y) (Y) a malej mrazáček jsme dali do špajzky.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 8:58)
:-$ :-$ :-$ No já mám strach aby mi do ní vlezl třeba dort a nebo plech s buchtama, dost peču a taky jsme uvažovala o velké lednici a mražák do špajzky,ale to je hodně peněz a na to mít nebudem :´( :´( :´( :´(

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (27.9.2012, 9:14)
Dort se vám tam vejde v pohodě, zrovna jsem tam o víkendu jeden velký měla - my máme jednu poličku jakoby na písty pumpovací, takže tu si nastavíte, na výšku, jak potřebujete.
Plech se mi tam na šířku nevejde, ale já nikdy nedávám do ledničky buchtu na plechu, mám od Tupperware takovou dózu s víkem, kam si buchtu nakrájím, nechci, aby mi z ledničky načichla ostatními potravinami.
My máme Siemensku, dole kde bývá mrazák, mám 3 šuplíky s nulovou zónou, takže tam dám veškeré maso, salámy, ovoce, zeleninu. Nahoře mám tři menší šuplíky na sýry, jogurty .... a pak mám ještě tři celé police, na které dávám právě hrnce, buchty ...

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 9:20)
*-) *-) *-) *-) *-) no já mám na bytě klasickou a když jsem letos pekla našim (Z) (Z) na narozky krokodýla tak se mi málem ta deska s dortem do té lednice nevlezla. My jejich narozky slavíme na dvakrát proto ten dort musí být velký aby vyšel na obě oslavy. No uvidím kolik peněz zbyde a podle toho se zařídíme, moc děkuji za Vaše názory (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (27.9.2012, 9:26)
Tak já jsem hrozná ,-) já bych rozhodně ledničku nekupovala podle velikosti jednoho dortu, to bych radši udělala dva malý ,-)
Než se na ní celej rok dívat a být naštvaná, že se mi nelíbí, že měla být schovaná, ale nemůže kvůli jednomu víkendu v roce ,-)
Ať dobře vyberete, je toho na trhu opravdu hodně, tak přeji šťastnou volbu (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 9:44)
,-) ,-) ,-) ,-) no Peti já jsem taky hrozná a já ji podle dortu vybírat nebudu,jen sbírám pro a proti a u nás to není o jednom víkendu, peču skoro celé rodině a to fakt jen jeden velký a né dva, to by mě odvezli ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) my chtěli stejně ještě dát mražák do špajzky, tak jestli zbydou nějaké peníze vezmem nějakou velkou vestavnou lednici (F) (F) (F) (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Radka S. (RadkaKolín) ID 134699 (26.9.2012, 14:19)
Mám vestavnou, tu největší velikost, vypadá jako ta Vaše na obrázku a jsem spokojená, pro 4člennou rodinu v pohodě.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (27.9.2012, 8:54)
:-$ :-$ :-$ Raduš já dost peču a peču i (^) (^) (^) na narozky a mám strach aby se mi tam plech vlezl, když vždycky jukám jak je úzká tak mám obavy :-| :-| :-| :-|

ODPOVĚDĚT