Řídký sníh z bílků
Maminky, prosím, pomoc...vyšlehala jsem sníh z bílků krásně hustý, dala jsem ho do lednice a on mi zřídnul, nevíte nějakou radu, jak ho udělat zase hustým...potřebuju ho na indiány.Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (30.9.2012, 15:47)
Lepší je šlehat nad parou http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=61140,ty se povedou vždy,s cukerným roztokem mi taky tekly :-S

ODPOVĚDĚT
šárka S. (sarix) ID 401874 (30.9.2012, 13:33)
znova našlehat maximálně přidat špetku soli to je prakticky pěna jak to chvíli stojí tak se rozpustí

ODPOVĚDĚT
Zuzana N. (Poldi) ID 24780 (30.9.2012, 13:46)
A šlehala jste nad párou nebo ve vodní lázni? Sníh na indiány se musí prohřát, jinak zřídne pokaždé, ale to asi víte. Pak je potřeba ještě šlehat do vychladnutí. Peču občas na zakázku, ale problémy jsem s řídnutím nikdy neměla. *-) *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Monika P. (MonikaPU) ID 126029 (30.9.2012, 13:52)
Zuzko, dělala jsem ten sníh tady u mimibazaru na indiány s tím cukerným roztokem...tak nevím, jestli by byl tedy málo horký?A mohu ho ještě dát vyšlehat do vodní páry?

ODPOVĚDĚT
Monika P. (MonikaPU) ID 126029 (30.9.2012, 13:36)
Šárko, díky...ono se mi z těch bílků totiž na dně udělalo tekutý a navrchu normálně sníh a když jsem to vyšlehala znovu, je to řidší a teče spíš nedrží na piškotu tvar...

ODPOVĚDĚT