šárka S. (sarix) ID 401874 (30.9.2012, 13:33) |
znova našlehat maximálně přidat špetku soli to je prakticky pěna jak to chvíli stojí tak se rozpustí
ODPOVĚDĚT |
| Zuzana N. (Poldi) ID 24780 (30.9.2012, 13:46) |
A šlehala jste nad párou nebo ve vodní lázni? Sníh na indiány se musí prohřát, jinak zřídne pokaždé, ale to asi víte. Pak je potřeba ještě šlehat do vychladnutí. Peču občas na zakázku, ale problémy jsem s řídnutím nikdy neměla.
ODPOVĚDĚT |
| | Monika P. (MonikaPU) ID 126029 (30.9.2012, 13:52) |
Zuzko, dělala jsem ten sníh tady u mimibazaru na indiány s tím cukerným roztokem...tak nevím, jestli by byl tedy málo horký?A mohu ho ještě dát vyšlehat do vodní páry?
ODPOVĚDĚT |
| Monika P. (MonikaPU) ID 126029 (30.9.2012, 13:36) |
Šárko, díky...ono se mi z těch bílků totiž na dně udělalo tekutý a navrchu normálně sníh a když jsem to vyšlehala znovu, je to řidší a teče spíš nedrží na piškotu tvar...
ODPOVĚDĚT |