Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (5.10.2012, 17:11) |
vařím jedině v tlakáči vepřové koleno 1h a 20 min. hovězí maso na guláš 40 min. vepřové maso na guláš 20 min. kuře 20 min. tady jsem našla info: kopíruji: Doba dušení uvedená v předpisech, je jen přibližná – je závislá na jakosti potraviny i na intenzitě tepelného příkonu a počítá se až do doby varu (zasyčení tlakového ventilu). Doba potřebná ke změknutí čtyř porcí potravin je asi tato. Hovězí maso vcelku 40 minut, hovězí plátky a kostky na guláš 30 minut, hovězí závitky 35 minut, vepřové plátky 20 minut, vepřové kotletky 25 minut, slepice 45 minut, kuře 20 minut, krájené brambory 4 minuty, zelenina 3-6 minut, fazole 30 minut, hrách 40 minut, čočka 20 minut – od doby varu.
ODPOVĚDĚT |
| | Klára U. (Clara) ID 3863, mimibazar.cz/clara (5.10.2012, 17:23) |
Děkuji moc Já v něm dělám leta maso, ale zajímal mě i ten zbytek, rýže, brambory atd...
ODPOVĚDĚT |
| | | Iveta L. (johnynka) ID 58604 (5.10.2012, 19:45) |
rýži dělám jen v tlakáči a to na olej dát rýži, tu opéct zalít vroucí vodou cca 2cm nad rýži, přiklopit nechat do pískání a vypnout a za 10 minut je hotovo,mám sklokeramiku a nechávám na té plotýnce stát
ODPOVĚDĚT |