Zdeňka M. (marhulda) ID 118830 (8.10.2012, 10:10) |
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=133647 Dělám ho taky, ale vykvasit v teple ho nechávám déle (asi 3 týdny), pak dám do chladna. Zavařovat jsem zatím nezkoušela.
ODPOVĚDĚT |
| | Zdenka D. (filidr) ID 250820 (8.10.2012, 10:31) |
Já už ho mám podle tohoto receptu udělané od minulého čtvrtka. Bydlíme v paneláku, takže chladný sklep není, zatím mi kvasí ve volném dětském pokoji, moc to nesmrdí. Ale tuto neděli ho zavařím, přidala jsem do něj ještě 2 nastrouhané křeny. Včera jsem ho chutnala, je výborné. Jelikož jsme žrouti zelí, tak ješte asi přikoupím krouhané a udělám další várku. Koupila jsem v Polsku 10 kg krouhaného za 40,- Kč, to se vyplatí. Z tohoto množství mám 20 klasických sklenic.
ODPOVĚDĚT |