na vlnité vlasy
a nebo je lepší toto? Já mám problém,že se mi hrozně mastí vlasy a začaly i hodně vypadávat, dost se mi i narovnaly a tak jim chci něčím pomoci.děkuji MArkéta
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavla Š. (dssl) ID 28459, mimibazar.cz/dssl (22.10.2012, 13:06)
Ahoooj teta....mě se taky začaly vlasy víc mastit, strašně se mi cuchají a taky se i trochu rovnají 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (20.10.2012, 22:09)
1. zajděte za lékařem a chtějte pořádné vyšetření - vypadávání vlasů může být příznakem počátečních problémů s ledasčím.

2. razanťně zvyšte příjem b-vitamínů, zinku, křemíku, omega 3 mastných kyselin, E a A vitamínu. Nejlépe ve stravě - kysané mléčné výrobky, dvě lžíce směsi různých semen a ořechů (dominovat by měly dýňové a lněné semínka) a přesličkový a nebo kopřivový čaj.

3. ozdravte přirozené mikroklima na pokožce hlavy - jednou až dvakrát týdně si udělejte masku z vykapaného jogurtu, nějakého zastudena lisovaného oleje a rozdrcené acylpirnu. Nechte na hlavě alepsoň dvě hodiny. Používejte kyselé a nebo neutrální přípravky na mytí hlavy a poslední spláchnutí po umytí by mělo obsahovat něco kyselého - ocet, citronovou šťávu a nebo třeba kyselinu citronovou.

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (21.10.2012, 7:57)
(L) (L) (L) (L) děkuji za rady, já už nějakou dobu beru doplněk stravy a už i 2měsíce mám výživový plán a stejně nepozoruji žádné zmněny :´( :´( :´( :´( ke kožnímu se chystám z jiného důvodu,ale určitě proberem i ty mo je vlasy :-$ :-$ :-$ ještě jednou děkuji a pěknou neděli MArkéta PS: ta maska z jogurtu a oleje, to mi ty vlasy ještě více nezamastí? *-) *-) *-) *-)

ODPOVĚDĚT