MLUVENÉ SLOVO - Babiččiny pohádky 3
Holky prosím, nevíte , kde by se dala stáhnout sada pohádek Babiččiny pohádky 3 v mluveném slovu ? ( obsah Popelka, Zlatovláska ....) , popř. i jiná čísla babiččiných pohádek ? ( mimo 1 a 2 díl) . Na ulož.to jsem našla právě jen 1 a 2 díl. děkuji!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jana Ř. (elishaa) ID 235104 (4.4.2013, 14:10)
U nás jsou to nejoblíbenější pohádky a také je máme z uloz.to.
Snažila jsem se najít další díly, ale nikde (zatím) nenašla ke stažení. Ale zjistila jsem jak se jmenují další díly.
Ty první jsou Babiččiny pohádky 1 a 2 a pak to jsou Babiččiny pohádky o princích a princeznách 1 a 2 (to jsou ty co sháníte). A pak jsem našla ještě Babiččiny pohádky pro nejmenší, Babiččiny písničky na dobrou noc - vše vypravuje Hana Krtičková. A také Vánoce pro celou rodinu - to obsahuje 3CD - v prvním jsou vánoční koledy různých interpretů, na druhém jsou vánoční pohádky od Krtičkové a na třetím jsou vánoční melodie.
Ale jak jsem už psala, taky jsem nenašla nic z toho volně ke stažení. Budu se snažit dál, ale pokud byste něco z toho našla ke stažení někde vy, byla bych ráda, když se podělíte, kde to bylo...
Zdraví Jana

ODPOVĚDĚT
Irena K. (harlequin) ID 184291 (6.4.2013, 14:23)
Jé, jste moc hodná Jani , děkuji za názvy! I u nás vedou prvenství Babiččiny pohádky . Ty co máme , už zná syn pomalu zpaměti ,-). Podívám se a kdybych něco našla volně ke stažení, budu Vás informovat . Mějte pohodový víkend (F)

ODPOVĚDĚT