Pohovor - vedoucí prodejny
Maminky prosím, manžel má jít ve čtvrtek na pohovor do Sportissima na pozici vedoucího prodejny. Na co se ho mohou ptát, jak se připravit? Za vaše nápady předem děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina Š. (martyssimis) ID 129484, mimibazar.cz/martyssimis (10.5.2013, 6:47)
Dobrý den, narazila jsem na váš dotaz ohledně pohovoru do sportisima. Mě čeká druhé kolo za týden, mohu se zeptat - jestli si vzpomenete, jak to probíhalo, na co se ptali a jak jste nakonec dopadli? Případně jaké je finanční ohodnocení a pokud tam manžel pracuje je tam spokojený?
Děkuju, moc byste mi pomohla Martina

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Arwen) ID 61394 (18.11.2012, 12:21)
V létě jsem byla přesně na pohovoru ve Sportisimu a přesně na stejnou pozici. Ptají se hlavně proč chcete pracovat u jejich společnosti potom se ptají na nejrůznější otázky typu. Jak by jste motivoval zaměstnance, co očekáváte od této pozice, Kolik procent bude činit Vaše práce na prodejně + papírování. Také je dobré si přečíst o této firmě různé věci, aby dokazal odpovědět na jejich záludné otázky. Také chtějí propočítávat procenta kolik bude stát zboží po slevě :-$. Není to tak hrozný. :-) Snad jsem Vám pomohla (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Lenyna) ID 6082, mimibazar.cz/lenyna (17.11.2012, 18:48)
V obchodech se ptají hlavně na časovou flexibilitu,snaží se u člověka zjistit zda má přirozenou autoritu,zda umí jednat s lidmi a zákazníky,na zkušenosti z obchodu,měli jsme na pohovoru i předvést rozhovor s problémovým zaměstnancem.Je dobré být uvolněný,vím,že je to těžké.Sama jsem působila také u pohovorů,ptali jsme se i co zájemce ví o naší společnosti,zda ví co daná pozice obnáší :je zodpovědný za celý chod obchou od otevření po uzavření,za čistotu prodejny,za vystavené zboží,za cenovou správnost,docházku zaměstnanců,upravenost zaměstnanců,jejich kontrolu jak obsluhují ,možná i za objednávky zboží.......Mílo ptejte se,na vedoucí pozici v obchodu jsem pracovala cca 10 let i když v potravinách.Pište mi prosím do vzkazů,odcházím do práce a zapoměla bych.........

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (17.11.2012, 10:38)
Očekávala bych asi hlavně přehled ve sportovním zboží a ve sportech obecně. Vedoucího prodejny si představuju jako někoho, kdo se vyzná v ekonomice a účetnictví, dokáže vést a řídit své podřízené. Pak by měl určitě ovládat základní programy na PC- Word, Excel, Power Point..., možná i nějaký účtovací program.

ODPOVĚDĚT
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (17.11.2012, 9:58)
Můžou se ptát na cokoliv....... na netu se dá najít hoooodně článků nejčastějších otázek u pohovoru.

ODPOVĚDĚT