"Nadýchaný" krém do cukroví-jako šlehačka
Ochutnala jsem cukroví, ve kterém byl velmi lehký, nadýchaný (ořechový) krém - něco jako nějaká pěna či šlehačka - ale šlehačka to nebyla. Nemáte někdo nějaký tip či recept?Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
eva p. (evicela) ID 205626 (19.11.2012, 8:50)
šlehačka to asi byla ale uvařená, já dělám , šlehačku přivedu pod bod varu, přidám trošku cukru, kakao, můžete i ořechy, do druhého dne do ledničky, a pak vyšlehat na krém, je to pak mnohem pevnější než ze šlehačky nevařené, zkuste (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (jujatko) ID 31191, mimibazar.cz/jujatko (19.11.2012, 9:18)
A to šleháte i s ořechama? A cukr a kakao přidáte do té horké směsi? A jak dlouho ten krém vydrží?

ODPOVĚDĚT
Mirka J. (Mirri1) ID 293514, mimibazar.cz/mirri1 (19.11.2012, 9:15)
Mohu se prosím zeptat, jak dlouho krém v cukroví vydrží? Asi hloupá otázka, ale s pečením začínám :-)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.11.2012, 8:29)
Mohla to být rostlinná šlehačka, hodně ji používám, je super :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina Č. (savenys) ID 292114, mimibazar.cz/savenys (19.11.2012, 8:08)
Já žádný neznám, proto si počkám na komentíky :-$ nemám ráda ty hutný, tuhý máslový krémy...

ODPOVĚDĚT