| Iva R. (avynka) ID 8231 (28.12.2012, 0:49) |
Čeká nás takovéto "vyvařování" minimálně 14 dní a tak vás prosím o inspiraci co a jak vařit.....zatím jsme u suchých rohlíků, piškotů, dnes ten rýžovo-mrkvový odvar, banán, vařené hovězí se suchou rýží nebo bramborem ..... ... Děkuji předem
ODPOVĚDĚT |
| | Petra k. (petulisek) ID 125836 (28.12.2012, 6:48) |
Vařené kuř.prso s rozmačkaným bramborem (jakoby nemaštênou kaší) z toho vývaru polévka (přidat rýži, mrkev,popř. Solčanku), rýžovou kaši slazenou Glukopurem (u arte ve vodě, lze použít i instantní bezmléčnou ze zdravé výživy) , duše ou mrkev s bramborem a libovým vařeným masem, později i netučný tvaroh s glukopurem nebo s banánem.....
ODPOVĚDĚT |