dětský pokoj po...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Romana D. (romi.d) ID 137442, mimibazar.cz/romid (24.1.2013, 15:07)
Dobrý den, můžu jeden dotaz? Právě řešíme přesun syna do pokojíku k dceři a protože máme pokojík malý, budeme muset řešit spaní vysouvací postelí, já byla pro tu, kde jsou 2 lůžka a každé je jinak vysoko, ale manžel by chtěl z Ikea, kde jsou pak po rozložení postele ve stejné výšce, tzn. jako manželská postel, tedy jako to máte vy. Tak bych chtěla znát názor někoho, kdo to tak má - je to v poho? Časem pak asi budem dávat palandu, až budou děti větší a snad i trochu rozumnější, ale zatím by to nešlo... Přede díky moc! (L)

ODPOVĚDĚT
Václav H. (komár15) ID 169337, mimibazar.cz/komar15 (24.1.2013, 16:10)
Romčo (hello),to samé jsme také řešili nakonec jsem ráda že jsme pro zatím zvolili tuto variantu obávam se že ten starší by na toho menšího v noci padal a taky když by šel na wc což občas chodí tak by na něj šlápnul palandu jsme zavrhli hned a hlavně byli zvyklý spát s náma tak se ze záčátku báli teď se při usínání drží za ručičky a jsou v poho až budou větší chceme pořídit to dřevěné patro přeci jenom ty postele zaberou dost místa zatim jim to stačí nevim kolik je vašim dětem kluci jsou 4 a 2 roky a my se teď s manželem konečně vyspíme :-) i když mě to nedá a chodim se v noci na ně dívat občas příkrýt,ale kluci to zvládli na 1 a myslim že i jim to tak vyhovuje necítí se sami za nás postele vedle sebe (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Romana D. (romi.d) ID 137442, mimibazar.cz/romid (24.1.2013, 23:05)
Díky moc za postřehy, to, co vy říkáte jsou skoro přesně slova mého manžela (myslím o tom padání a tak) ,-) Naše dcera má teď 4,5roku a synovi budou zanedlouho 2, tak to je podobně, u nás to je teda tak, že dcera je od svých cca 2 let sama v pokojíku, ale teď poslední dobou chodí stále častěji v noci k nám do postele (takže jsem vždycky ráno skopaná a omlácená) a říká, že už chce být v pokojíku s Honzíkem ,-) (ten je zatím ještě u nás v ložnici v "malé" postýlce), takže to prostě teď řešíme a počítáme s tím, že nějak kolem těch 2 let ho "vystěhujeme".
Ještě jednou díky a pěkný večer!!! (L)

ODPOVĚDĚT