Operace tlustého streva
Maminka byla v nemocnici na odstraneni polypu v tlustem streve. - dale viz komentar.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Martina Ž. (maroušek) ID 294692 (31.1.2013, 18:19)
Moje maminka byla na takové operaci také.Nakonec ji museli kousek střeva odebrat polyp byl moc velký a přirostlý .Maminky skončila z vývodem..Podstoupila chemoterapii prý pro všechny případy.Asi po roce ji vývod vrátili,Ale asi chemoterapie byla slabá je to již 8 let co zemřela.Přeji vaší mamince hodně sil,zdravíčka a aby se vše podařilo

ODPOVĚDĚT
Darja P. (Darja70) ID 11158, mimibazar.cz/darja70 (31.1.2013, 14:15)
Nevím, jestli je to stejný problém, jaký měl můj manžel, ale odstaňovali mu lézi na střevě. Byl to přístroj nějaký speciální, museli ho půjčit z jiné nemocnice a tu nemocnou část to jakoby seškrabávalo, byla také přirostlá. Operaci prováděli v narkoze přes konečník, takže bez řezání břicha. Byl v nemocnici asi 5 dnů, měl hlad, nedostal najíst před a pak ani po operaci, aby nedráždil střeva, tak jen přesnídávky a nutridrinky, měl na střevě i něco zašitého. Přeji mamince hodně zdravíčka, ať se vše podaří. (F)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (Eviskaa) ID 92080, mimibazar.cz/eviskaa (31.1.2013, 13:47)
Bohuzel se polyp endoskopicky odstranit nepodarilo, protoze je prirostly. A tak zrejme bude muset maminka na operaci. Co to znamena a jak moc mame mit strach? Mate nekdo zkusenosti?

ODPOVĚDĚT