Maminky, bydlenky, omrkněte a popřípadě poraďte.
28.7. mám termín a chci vše stihnout... Pomůžete s plánováním?? Více v komentu...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Hana E. (Heben) ID 31852 (23.3.2013, 15:10)
Zdravím Lucie,já bych dala postýlku tak,abych na ni minimálně viděla,když budu ležet,ještě lépe na dosah na miminko.Televizi po mých zkušenostech vidím zcela zbytečnou (já mohla usnout i vestoje),dobrá byla nějaká hodně slabounká lampička při kojení,aby se mimčo moc nerozkoukalo.Přeju hodně štěstí a sil! (hello)

ODPOVĚDĚT
Lída K. (Dulidu) ID 83226 (23.3.2013, 11:45)
Jestli můžu přidat pár svých zkušeností - tak to křeslo na kojení bych si umístila tak, abych viděla na televizi - po začátku jsem tak strávila docela dost času a buď jsem si četla nebo fakt koukala na tu televizi. A postýlku bych si dala z boku postele, abych mohla lehce sáhnout do postýlky bez vylézání z postele.

ODPOVĚDĚT
Monika Ž. (MoncaZis) ID 405582 (22.3.2013, 23:35)
Luci a proč chcete mít v dětském pokojíčku dvě křesla a tv? Já bych volila jedno křeslo na kojení koupit nové a ty dvě z Ikey nekupovat. Mě se teda ani stylově moc nelíbí do pokojíčku. Jinak gratuluju k miminku (F)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (klucibrcinka) ID 355331 (23.3.2013, 0:00)
Moniko, děkuji za názor...
Ale asi jste přehlédla, že v komentu píši, že ta dvě křesla (jak se vám stylově nelíbí do pokojíčku) už máme koupené - byly nejprve myšlené do obýváku, když přijde početnější návštěva a po zbytek času na balkon. Tam asi pravděpodobně také skončí, jen jsem je momentálně umístila do toho pokojíčku, protože do budoucna bych tam chtěla pořídit ten barevný dětský nábytek zn. MAMMUT a ten by byl pravděpodobně na stejném místě...
No a tv je tam pouze z toho důvodu, že tam nějaký čas budu spát s miminkem. Jde o to, že mám problémy s usínáním i se spaním, tak abych měla čím se uspat. I když připouštím, že až bude mimi opravdu na světě, můžu být tak utahaná, že sotva padnu do postele, usnu...to je klidně možné :-).... Ale uvidíme...
Za gratulaci moc děkuji!!!! Přeju krásný víkend!!!

ODPOVĚDĚT
Monika Ž. (MoncaZis) ID 405582 (23.3.2013, 0:17)
Jo jo koukala jsem že už je máte koupené ty křesílka.Jinak já taky čekám své první vytoužené miminko které se nám podařilo na druhý pokus IVF, takže jsem taky neskutečně šťastná a pár kusů nábytku už mám také koupených (jsem v 9. týdnu). Jinak já bych právě místo těch dvou křesel dala vaši postel pod okno a vedle vaši dala dětskou. Určitě se vám přes noc několikrát mimí probudí a bude chtít dudáček a budete mít lepší přístup k němu a můžete ho držet za ručičku když bude usínat.

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (klucibrcinka) ID 355331 (22.3.2013, 22:22)
*************************************************************************************
***************************************************************************
Maminky a bydlenky, ráda bych se vám pochlubila s plánkem budoucího dětského pokojíčku. Jen sem hodím pár vysvětlivek, jen pro jistotu:
1 - přebalovací pult (Fantazja Bílá s odendávacím pultem)
2 - komoda Expedit 4x2
3 - postýlka Drewex Hippo - KOUPENO
4 - moje prozatimní postel (zatím netuším, jakou koupíme)
5+6 - POPPTORP křeslo Ikea - KOUPENO
7 - něco, na čem bude stát televize
8 - staré křeslo (hodím přes něj alespoň bílý přehoz - zde si představuji, že můžu kojit)
9+10 - skříně PAX, dveře HASVIK Ikea - KOUPENA ZATÍM 1 SKŘÍŇ
Do pokojíčku jsou již přidělané posuvné dvoukřídlé dveře.

Budu vděčná za rady či připomínky... místnost je velká 3,45m x 5,8m
Na dalších fotografiích jsou 3D pohledy z dalších úhlů...

ODPOVĚDĚT