Krize v manželství už nevím jak dál
let manželé a po 3 letech mě manžel stále jen ponižuje,uráží a každý den hádky na tema jak jsem neschopná nic neumím nic nemám atd jsem už psychicky na dně.Co dělat dál kam jit se 3 dětma.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 26 komentářů
Michaela K. (boruvkova) ID 135353, mimibazar.cz/boruvkova (28.3.2013, 20:55)
první krok je vždy velmi těžký, nikdo si nezaslouží být ponižovám, a kdy se přidají rány? Od psychického teroru k násilí je jen krůček, a problém je v tom, že krásná ,chytrá žena si díky psychickému násilí přestane věřit a začne být na svém tyranském a méně ceném muži závislá a časem začne vidět chybu jen v sobě a manžela bude omlouvat a postupně bude schnout, uvnitř, z venku .A bude nešťastná a bude věřit, že si to zaslouží.
Věřím, že v sobě máte dost síly ke změně , jen kvůli krásným dětičkám,ale hlavně kvůli sobě, držím pěstičky,ať to zvládnete, tak aby jste byla spokojená , ať už se svým životem uděláte cokoliv
(F)

ODPOVĚDĚT
Nikol B. (kulisek22) ID 31545, mimibazar.cz/kulisek22 (28.3.2013, 19:23)
Rodina to ví,že se hádáme,ale nevědí uplně vše rodiče by mi určitě pomohli,ale bydlet bych u nich nemohla mají malý byt a tam ted s nimi žije sestra s rodinou,musím to začit opravdu řešit,štve mě i to,že při každé hadce nebo cokoli co se jedna o mě tak řeši s matkou a kamarady dnes mi řekl,že má rodina jsou žebráci,protože bydlí celý život v obecním bytě nebo naši rodinu přirovnává k cikánům,prý jeho kamarad řikal,že mužu byt rádá že mě pomohl ,že mě dostal z té žebroty a z toho života jako u cikánu strašně ponižuje mě i mou rodinu .má rodina je jako každá jiná co žije skromě v normálním obecním bytě nikomu nic nedluží,ale taky si nežiji nadpoměry ,ale jsou spokojení.

ODPOVĚDĚT
Martina P. (laudom) ID 247437 (28.3.2013, 18:46)
Nikol, vím, že je to hrozně těžké, sama mám stejnou zkušenost. Můj bývalý manžel mě také neustále ponižoval a bil, navíc to byl těžký alkoholik. I přesto, že jsem se ho bála a neměla kam jít, jednoho dne jsem odešla. Pomohla mi kamarádka , u které jsem chvíli s dětmi bydlela. Zařídila jsem si žádost o rozvod , děti do své péče, dávky jako samoživitelka a pak i podnájem. Ted už 4 roky žiji v podnájmu, jen sama s dětičkami a je nám fajn. Jsem ráda, že jsem z toho pekla pryč. Nenechte si nic líbit, Váš muž nemá právo se k Vám takhle chovat, jste krásná žena, určitě i super mamča a jistě je více věcí proč si Vás vážit. Držím Vám palce, at vše zvládnete, zkuste pomoc rodiny, přátel nebo azylák. (F)

ODPOVĚDĚT
Monika U. (Monča166) ID 126237 (upraveno 28.3.2013, 15:18)
Nikol a vaše rodina ví,že vás takto terorizuje?Nemohli by se oni ,tam u vás někde pozeptat po nějakém bydlení pro maminky v nouzi?Takhle dál žít nemůžete a je otázka času,kdy takový bude i na děti.Koukala jsem k vám na fotky.Jste moc šikovná a na fotkách vypadáte jako spokojená rodinka.Kdy se tak to začal chovat?

ODPOVĚDĚT
Romana V. (omina) ID 13137, mimibazar.cz/omina (28.3.2013, 7:00)
Nikol,
držím Vám moc pěsti, ať to zvládnete. Já žila v podobném vztahu 5 let a těm jeho řečím o mé neschopnosti apod, dokonce začala věřit. Otěhotněla jsem, a dozvěděla se, že vykládá všude jaká jsem k...a a že to dítě není jeho. Sebrala jsem zbytek sil a odešla, teď už šestým rokem mám toho nejhodnějšího manžela, syna si osvojil a vychovává ho s takovou láskou, že i teď po těch letech, když Vám to píšu se mi hrnu do očí slzy.
Takže nebojte, vykašlete se na takového hulváta, jste krásná ženská, silná, zvládnete to.
Budu na Vás moc myslet. (L)

ODPOVĚDĚT
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (27.3.2013, 23:13)
Nikol, držím vám palce. Už jen to, že jste se rozhodla udělat první krok a řešit to, je důkazem, že i přes všechno to žárlivé ponižování ve vás ještě nějaká důstojnost a síla zůstala. Chápu, že máte strach, je to pro vás životní rozhodnutí. Proto bych nejdřív kontaktovala nějakou organizaci pro matky v tísni, třeba níž uváděnou Rosu. Jsou tam lidé, kteří mají v tomto bohaté zkušenosti jak po stránce právní, tak psychologické. Poradí, pomůžou a hlavně vás psychicky podpoří tak, aby vás třeba v polovině cesty manžel sliby či výhružkami nestáhnul zpět do té mizérie. Hodně štěstí, hodně síly a pevné nervy, bude líp. (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (katka031074) ID 436832, mimibazar.cz/katka031074 (27.3.2013, 22:10)
Určitě z toho vztahu pryč. Nikdo si nezaslouží aby byl ponižován. I když to bude ze začátku hodně těžké, nebojte se toho, uvidíte, že se vám uleví. Vraťte se domů, určitě tam nějaký azylový dům je, nebo ubytovna, všude bude líp, protože bude klid. (L) (L) (L) (L) (L) Držím vám palce, kdyžtak si písněte do vzkazů, můžem si jen tak poklábosit. (hello) (hello) (hello) (hello) (mamca)

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (27.3.2013, 21:48)
Nikol, tohle fakt nemá význam, ani kvůli dětem, jak můžou být šťastné v takové rodině, když slyší taťku mluvit o mamince tímto způsobem? Ještě tomu začnou věřit i ony a začnou se k vám chovat úplně stejně jako jejich taťka. Jak budete na tom zdravotně lépe, tak se odstěhujte. Pokud tam, kde bydlíte, vás nic nedrží, tak se vraťte do města, kde máte rodiče a požádejte o bydlení v azylovém centru tam. Tam budete blízko vlastnírodiny a nebude za váma chodit manžel a přemlouvat vás k návratu. Pokud můžete, fakt odjeďte pryč, jinak bude chlap dolézat furt a bude chodit i za dětmi a štvát je proti vám. Držím palce (F)

ODPOVĚDĚT
Verča H. (Ver.una) ID 466931 (27.3.2013, 21:44)
nečetla jsem všechny komentáře, ale jdu Vás podpořit. Já jsem odešla se třemi dětmi a po 15ti letech manželství. Jsem ráda, teď je mi líp, i když je to někdy těžké...když jsem to zvládla já, zvládne to už každý :-) držím palce.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra M. (Vavenka) ID 7666 (27.3.2013, 20:56)
Rychle utečte dřív, než začnete věřit tomu, co vám manžel říká. Mně to trvalo 10 let a to jsme naštěstí neměli děti.

ODPOVĚDĚT
Nikol B. (kulisek22) ID 31545, mimibazar.cz/kulisek22 (27.3.2013, 20:44)
Nejhorší na tom všem je,že já dobrovolně odjela za manželem přestěhovala se 120 km od své rodiny do města kde jsem znala vlastně jen jeho a to krátce než jsme se vzali.Vždy když jsem se s někým seznámila myslím sousedy a známe vždy mu to po chvili začinalo vadit ted už tady mám jen jednu kamaradku které se svěřuji a která se mi snaží pomahat jak může.Už jednou jsem byla rozhodnuta odejít škoda že jsem to tehdy nedokazala a podlehla jeho slibum to už jsem mohla byt 3 roky štastná.

ODPOVĚDĚT
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (27.3.2013, 20:58)
musí to být pro vás,a le i pro děti hrozný takhle žít, děti to hodně vnímají a pokud potřebujete nakopnout, tak odejděte dřív než i děti to pocítí hodně na psychice, to si myslím, že je dobrý hnací motor, pokud nemáte kam, zkuste se obrátit na sociálku, azylák nebo něco, někoho, jak radí ženský níž, nekažte sobě a dětem život, bude to hodně moc těžký, ale věřím, že kvůli dětem to zvládnete, my ženský máme víc síly než si myslíme, držte se (L)

ODPOVĚDĚT
Sabina P. (babočka) ID 36607 (27.3.2013, 20:31)
Umíte krásné dorty a jste určitě skvělá máma (L) držte se

ODPOVĚDĚT
Nikol B. (kulisek22) ID 31545, mimibazar.cz/kulisek22 (27.3.2013, 20:13)
vše trvá už přes 3 roky a já pořád doufala,že se to změní,ale ted i já tomu nevěřím,že se změní,ve vedlejším vchodu našeho domu bydlí tchýně a on je u ni pečený vařený a to je taky další důvod našich hádek.Nyní jsem s malou dosti nemocná já mám anginu a málá je ji 7 měsíců má horečky tak až nam bude lépe pokusím se někam si ve městě zají,ale nevím zda si to zase nerozmyslím pořád mám z něčeho strach a nevím co to je.

ODPOVĚDĚT
Linda B. (LIBARA) ID 48130 (27.3.2013, 20:20)
Vždycky za to můžou dva.....on a tchýně (Y) (Y) (Y) (Y) (Y). Nechci vůbec zlehčovat situaci. Nedivím se, že máte strach. To musí mít každá ženská...kord když máte starost o tři děti. Když něco neuděláte hned tak potom už budete stará troska a děti vylétnou z hnízda.....nakonec se dozvíte, že se děti celé dětství trápili a nechápali proč neodejdete.

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (veronininka) ID 190912 (27.3.2013, 20:13)
To je nějaký zakomplexovaný chudák, takže jít od něj.... Držím moc pěstičky!!!!

ODPOVĚDĚT
Linda B. (LIBARA) ID 48130 (27.3.2013, 19:49)
Na MÚ vám dají kontakt na nejbližší azylový dům. Nebo si kontakt na nějaký najděte na netu. Brnkněte tam a oni už vám poradí jak dál. Pomůžou vám jak psychicky , tak vám poskytnou právní rady. třeba se ve vašem městě nejde i jeden ze sociálních bytů a budete mít vyhráno. Pokud ho milujete asi můžete zkusit manželskou poradnu atd. Jestli to k něčemu bude je ve hvězdách. Držím vám palce. (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka D. (Lencika) ID 284124 (27.3.2013, 19:42)
Nezůstávala bych s ním. Bude se to pravděpodobně zhoršovat. Oslovila bych nějakou organizaci, jak vám radí maminky níže. Neberte si to zle, ale když porovnám na fotkách vás a vašeho manžela mám pocit, že to bude i o žárlivosti. Má takovou pěknou ženskou o kterou by nerad přišel, tak jí uvádí do situace, že je k ničemu....držím palce, ať co nejdříve stojíte na vlastních :-$

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (27.3.2013, 19:42)
Vašemu muži vadí, že by jeho děti šly do azyláku a že jsou svědky hádek a ponižování mu nevadí. Nikol, sbalte se a odejděte. Tohle se bude opakovat pořád a pořád dokola, to vím z vlastní zkušenosti. Zkuste azylový dům anebo i sociálku, příbuzné, kamarádky. Hodně štěstí. (F)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava K. (JIKAN) ID 3034, mimibazar.cz/Jikan (27.3.2013, 19:36)
Nikčo, jste krásná ženská a Váš manžel si podle mého názoru vybíjí nějaký svůj mindrák. Zkuste to s ním probrat, co se mu konkrétně nelíbí, co mu vadí, v manželství je třeba dělat občas kompromisy. Ale jinak, kdyby mě manžel urážel a ponižoval, tak asi poletí oknem (F) Držím palce (L)

ODPOVĚDĚT
Iva Z. (Hrosik4) ID 368452 (27.3.2013, 19:34)
Vykašlete te se na něj a nic mu neříkejte kam jdete. Projďete město a určitě je tam někde nějaká skupiny Matka s dětmi v tísňi nebo jak se to jmenuje *-) Poradí řeknou co a jak a pak se sbalte a běžtě, hlavně ať u Vašeho odchodu není manžel!! Bude na Vás křičet, urážet, ... a děti by mohli mít i následky z jeho chování. Hodně sil (L)

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (27.3.2013, 19:31)
Nikol,věřte že všude jinde vám bude líp než s člověkem,který si vás neváží, a čím déle to bude trvat,tím to bude horší.Přeju vám aby jste našla sílu odejít (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 26 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>