Vaše zkušenost
Prosím nemáte někdo zkušenost s pobočkou v Olomouci SVĚT ZDRAVÍ na Wellnerové ulici.Dočetla jsem se,že mají vstupní poplatek 200,- a co pak?Kolik to tak stojí.přemýšlím o konzultaci,ale abych se pak nežasla:-))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Sylva K. (sylvinek) ID 264806 (9.4.2013, 20:04)
Andrejko, já se picnu, doufám že to tak není, je to moje poslední naděje na zhubnutí +o( jestli mi nacpou Herbalife tak je po mě. Já na tom vydržím klíd´o několik měsíců jen at´ mi někdo potvrdí že si nerozhodím to poslední procento fungujícího metabolismu. Můžete mi tady sylvah31@seznam.cz poslat Váš email a já pak budu informovat. Tady už to pak určo nenajdu ,-)

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (KOUBOVIC) ID 20202, mimibazar.cz/koubovic (9.4.2013, 19:15)
Dobrý večer Sylvo,určitě budu ráda za info.Myslím si,že nabízet nějaké preparáty určo budou.Koukala jsem na jejich stránky a mají tam i produkty.Napřed mě to celkem zaujalo ,ale mám obavu ,aby to nebylo jako herbalife.Sestaví vám jídelníček a daj do něj koktejly.....atd.... *-)

ODPOVĚDĚT
Sylva K. (sylvinek) ID 264806 (9.4.2013, 14:36)
Dobrý den, mě čeká vstupní pohovor do Světa zdraví ve čtvrtek a stojí 400,- ale to mě tolik nebolí. Nejde mi do hlavy že pak to stojí 800-2000,- měsíčně, říkala jsem si že asi budou něco nabízet, když cena za jídelníček není pevná. Preparáty nabízejí určitě nebo se jen domníváte? Můžu pak detailně popsat jak to šlo jestli to zas není zlodějina.

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (KOUBOVIC) ID 20202, mimibazar.cz/koubovic (9.4.2013, 13:06)
Dobrý den Lucko,děkuji za info.Maají ted akci za 200,-,tak jsem chtěla vyzkoušet.přesně toho jsem se obávala,že mi budou nabízet různé přípravky.Jako třeba herbalife.....,takže asi nic :-S

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lucianka05) ID 249118, mimibazar.cz/lucianka05 (9.4.2013, 12:27)
vstupní vyšetření stojí 400 kč. já jsem tam měla jít, vyhrála jsem poukázku,ale nakonec jsem tam nešla. Nabízí doplňky stravy,který jsou podle mě předražený. Škoda, že už mi ta poukázka propadla, bych vám jí poslala,abyste to zkusila.
Pokud bych chtěla držet dietu tak jich spoustu najdu na internetu,tohle mi přijde,že dělají lidi,který tomu moc nerozumí. nebo si můžete nechat poradit od doktora,ten vám doporučí diabetologa a ten je zdarma.

ODPOVĚDĚT
Lucie Telíšková (ssissinka) ID 108621, mimibazar.cz/ssissinka (9.4.2013, 11:19)
Tak já napíšu ne přímo svoji zkušenost,ale mé známé.Nevím jestli tohle je přesně ono,nejspíš ne,ale určitě je to podobné.Také to je v Olomouci,jmenuje se to nějak Wellnes cosi a vstupní poplatek je cca 600,- .Kdysi jsem si říkala,že bych taky šla,pokud tedy myslíte hubnutí, úprava životosprávy.Jenže.známá teď heldá práci,našla tuto nabídku,že by ona byla ten odborník co radí a sestaví jídelníček,poradí apod.Prý to dělají i studenti jako brigádu.Měla se 14dní školit a potom by si za 3tis. koupila "licenci",že toto ona může provozovat.Postupně jsme zjistili,že by si ona sama musela shánět klienty i když jí tvrdili opak.Ona by těch 14dní jen seděla a koukala na to jak ta slečna tu hodinu radí dotyčnému,který chce zhubnout.Nic by jiného nedělala,pak by si zaplatila a měla licenci.Mě to tedy přijde padlé na hlavu,aby mi někdo radil,kdo není ani odborník.Musí mít přece nějaké školy,kurzy i zkušennost

ODPOVĚDĚT
Lucie Telíšková (ssissinka) ID 108621, mimibazar.cz/ssissinka (9.4.2013, 11:20)
pokračování - To přece nejde,aby mi radil někdo kdo nemá s daným oborem nic společnéhoKaždý potřebuje něco jiného,někdo má například nějakou nemoc nebo trpí na něco a jen tak něco nemůže.Prostě tím jsem chtěla říct,že si snažte zjistit co nejvíce.Mrkněte i na netu,třeba na nějaké diskuze apod.Já se ještě taky kouknu. (F) Nejspíš bude toto třeba zrovna v pořádku.

ODPOVĚDĚT