| Petra k. (petulisek) ID 125836 (2.5.2013, 23:24) |
Zesklovatět cibulku nadrobno na olivoleji, k tomu nadrobno česnek, pak tofu na kousky a červenou čočku, která byla předem namočená na hodinu a zcezená. Promíchat, podusit, pak přidat rajčata z konzervy (nebo čerstvá a malý protlak, ten nemusí být), prohřát, k tomu pak přidat quinou předem uvařenou, osolit, opepřit a dochutit Umeoctem. Jednou ten recept byl v TV jak vaří ve Snídani na Nově, já ho zkusila a je to fakt dobrota. Množství od oka...
ODPOVĚDĚT |
| Irena Ř. (Irčík) ID 23496 (3.5.2013, 8:44) |
Petro děkuji, nevím, jestli by mi doma jedli tofu, tak zkusím bez něj...nebo tam dám kousek kuřecího masa...to snad nic nezkazí. Irena
ODPOVĚDĚT |