Poradíte někdo, existuje ADSL - pevný internet
jiný než od O2 mimo města? Jsme ve Středočeském kraji a místní Wifi nemáme stabilní. Čudlík USB s internetem prý také není nic moc, tak bych chtěla pevný. A O2 moc zlobí, už na to nemám nerv ,-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (7.6.2013, 8:56)
http://www.kosmonet.cz/
nejste od nás daleko tak třeba jsou i u vás, jsou super, taky jsme měli 02 a tihle jsou mnohem lepší levnější, komunikují... (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika M. (Fotonka) ID 342779, mimibazar.cz/Fotonka (7.6.2013, 12:30)
Díky moc (L). Podle mapy pokrytí sice ještě nejsou u nás vůbec (7km nejbližší), ale snad se budou rozšiřovat :-$. Asi jim to napíšu, že jsme vážní zájemci...

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (6.6.2013, 21:02)
Také hledáme alternativu O2 :-$, ale u nás nic lepšího není (cena : přenos.rychlost ). Matka si teď dala UPS a má za polovic stejné služby jako my :-o.. A je také středočech jako vy... (F)

ODPOVĚDĚT
Monika M. (Fotonka) ID 342779, mimibazar.cz/Fotonka (6.6.2013, 22:05)
No, to jsem chtěla slyšet, zlatíčko, děkuji za naději (L)
Děcka taky něco říkala, ať ověřím UPC. A odkud je mamka? Jestli někde od nás, tak se zbláznim radostí (H)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (6.6.2013, 20:35)
Nevím, co myslíte tím zlobením. Ale my jsme v dolíčku, takže žádná Wifi není k dispozici a jsme odkázáni pouze na O2. Je to zatím nejdražší internet, ale nemáme jinou možnost... Měli jsme problémy skoro 2 roky. Každou chvíli k nám jezdil technik a procházel celou ulici a vždy něco jako poladil, ale u nás problém nepřestával. Prostě internet vypadával. Až jsme koupili nový modem a máme klid!!! (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika M. (Fotonka) ID 342779, mimibazar.cz/Fotonka (6.6.2013, 22:03)
Problémy mám s nimi úřední, pořád si vymýšlejí nějaké nesmysly a navíc úplně klidně přestupují zákon, protože spoléhají, že to lidi většinou neřeší buď proto, že na to nemají čas, nebo nevědí, jak to řešit. Hádám se s nimi už rok a půl a už se jim musím věnovat snad víc než dětem. Sice se nakonec vždycky omluví, ale co si za to koupim, čas ani nový nervy ne :-(
Tak hledám alternativu, musí přece nějaká být, nemůžou zůstat takhle skrytě monopolní dál (H)

ODPOVĚDĚT
Leona Z. (azaleia) ID 172133, mimibazar.cz/azaleia (7.6.2013, 7:42)
od o2 odcházím,is tv a netem chtěli 1200 měsíčně ,když jsem jim zavolala poprvé že budu rušit operátor mi pomalu řekl klidně si jdi ....a to jsem klient 6 let...pevná linka,net a tv jenže jiná možnost nebyla....internet od nich byl opravdu spolehlivý a já ho svého času potřebovala...ted když máme v domě pevnou antenu a sehnali jsme si net od fi PODA tak se na O2 vyprdnu,,,už mě to nebaví no a najednou by cenu chtěli snížit na polovinu jen když u nich zůstanu...ted to jde....ale stejně skončím i tak....internet budu mít za 300 a tv zadarmo...sice budou synovi chybět pohádky,ale od srpna má jet veřejnoprávní dětský kanál tak to mu bude bohatě stačit...

ODPOVĚDĚT
Monika M. (Fotonka) ID 342779, mimibazar.cz/Fotonka (7.6.2013, 12:26)
to zní moc zajímavě, ale u nás na vsi tahle firma asi nebude. Včera jsem zjistila, že u nás v Kamenici u Prahy jsou jen 2 poskytovatelé: O2 pevný adsl a T-mobile wifi.
Já jsem jejich taky dlouholetým klientem a navíc mám u nich těch služeb víc, protože i děcka už jsou větší a taky mamku a ségru a stejně jim je to jedno, ale kdyby šlo jen o cenu, tak budiž, ale oni skutečně obtěžují a měsíc co měsíc. Např. mi pošlou upomínku 181 Kč za to, že mi neposlali číslo účtu, pak ho poslali a bylo špatně a do finále, když to reklamuji přes net, tak mi odepíší ze specializovaného reklamačního oddělení, že z důvodů poštovních lhůt pro dodání zásilek... není možné reklamaci uznat. No, já už si nepřipadám jen jako blázen... 8o| Neboli na 6 službách každý měsíc něco? No, vydržel by to někdo?

ODPOVĚDĚT