Ztuhne meruňková marmeláda bez želír. přípravku?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
VERONIKA C. (MUMUNKA) ID 159914 (11.7.2013, 14:33)
Díky všem za info (L) Mám hotovo :-) Jedna sklenice ani nestihla pořádně vychladnout a ztuhnout, jak se rodinka do toho pustila ,-) Jak já to léto miluji (plaz)Tolik dobrot co všude dozrává a roste (zajic)

ODPOVĚDĚT
Věra K. (VěrkaK.) ID 273671 (11.7.2013, 14:32)
Zrovna dnes jsem dělala pečenou meruňkovou marmeládu z MMB - recepty. Peče se v troubě cca 1 hodinu na 19O st, je výborná, také bez chemie.Je od Petry V, ID 349387. Věra

ODPOVĚDĚT
VERONIKA C. (MUMUNKA) ID 159914 (11.7.2013, 14:34)
Jé, díky, na to musím juknout, to jsem ještě neslyšela (L)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (11.7.2013, 12:29)
Jasně že ztuhne. Nedávám žádnou chemii ani želírovací cukr nikdy, do žádné marmelády. Pak je to takový rosol a ne marmeláda...déle vařit, hodně do husta... (F)

ODPOVĚDĚT
Dada H. (quadka) ID 318533, mimibazar.cz/quadka (11.7.2013, 9:41)
mne taky ztuhla, jsou obecne kysele takze pridejte citronovku a mělo by to vyjit.

ODPOVĚDĚT
lenka p. (gkuzhg) ID 378121 (10.7.2013, 21:40)
Ztuhne, taky nedávam žadnou chemiji ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
VERONIKA C. (MUMUNKA) ID 159914 (10.7.2013, 21:43)
Leni, děkuji za odpověď, mě aktuálně ani nejde tak o tu chemii, ale mamka mi teď večer dovezla 10 kilo meruněk 8-|, tak je zítra potřebuji zpracovat a zjistila jsem, že kromě cukru a kyseliny citronové nemám na marmošku nic jiného 8o| a nevím jestli to meruňkám stačí, aby marmeláda ztuhla.

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (11.7.2013, 7:20)
stačí troška kyseliny citr.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (10.7.2013, 22:53)
stačí, nikdy nedávám želírovací cukr

ODPOVĚDĚT