| Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (14.7.2013, 10:41) |
Mražené ovoce není nic moc,pouští hodně vody.Dejte raději čerstvé nebo kompotové. Šlehačce se nic nestane,když ovoce potřete želé.Ale projistotu tam přidejte ten ztužovač. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=85654 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=94084&user=165593 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=139272&user=165593
ODPOVĚDĚT |
| Pavla B. (Pavla86) ID 41364 (15.7.2013, 19:14) |
Soni, dívala jsem se k Vám do receptů na pařížský krém. Chtěla bych udělat s klasickou čokoládou. Nevíte kolik jí mám dát zhruba a jestli nepřidat aji trošku másla? Jednou jsem už tento krém dělala, ale jak bylo trošku teplo, tak ve středu dortu byl rozteklej. Můžete mi poradit?
ODPOVĚDĚT |
| | | Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (17.7.2013, 17:51) |
Pavli, na jednu šlehačku 250 ml bych dala 1/2 čokolády na vaření (100gr) Přidala bych ale i kakao. Před šleháním bych přidala ztužovač šlehačky (smetafix)-taky to tak teď dělám zdá se mi že ta šlehačka je nějak méně kvalitní a přitom ji pořád zdražují Jinak s tím máslem-myslím že mi to někdo do komentářů psal že máslo přidavá-já to ale zatím nezkoušela.
ODPOVĚDĚT |