| Petra M. (Petronila47) ID 361099 (14.7.2013, 18:38) |
včera jsme dělali,nakrájet na silnější plátky,dát do tlakáče,do vroucí vody a povařit 5 minut,poté scedit,přelit studenou vodou,napatlat kořením dle chuti,zabalit do alobalu,stačí hodinu,když bude déle tak lépe a vybalit a grilovat-žrasó
ODPOVĚDĚT |
| Sona H. (Sona80) ID 469555 (15.7.2013, 9:50) |
To zní hooodně žrasooo asi mažu pro bůček, ale nemám tlakáč, tak asi do hrnce a na jak dlouho myslíte? Kdokoliv díky .. tak 20 min?
ODPOVĚDĚT |
| | Gabriela M. (gabana) ID 20983, mimibazar.cz/gabana1 (14.7.2013, 18:43) |
Jůůů to zní lákavě, příště zkusíme, ted už je naložené.
ODPOVĚDĚT |