UBYTOVÁNÍ V BRNĚ - prosím poraďte!
Chci darovat k narozeninám vstupenky na MotoGP Brno a potřebuji zároveň ubytování ve stejném termínu pro dvě osoby. Něco slušného, v blízkosti (v Brně se nevyznám B-), ne extra drahého. Poradíte jaké hotely, penziony atp. jsou poblíž??
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (16.7.2013, 16:08)
Urcite doporucuji Jaros- motorkarsky penzion, jsem z Popuvek, maji dobre jidla- Hamburger je uzasny a fajn pivko, ubytovani asi taky OK, http://www.ubytovani.atlasceska.cz/penzion-jaros-popuvky/ na grand prix jezdi z Brna a na autodrom a zpet ve 20 min intervalech zdarma autobusy. V nejhorsim se to da jit pesky cca 30-45 min pres les a Popuvky. Ale mozna uz bude plno.
Dalsi moznosti od nas je Veselka- . http://www.penzionnaveselce.cz/, super obsluha, pivo a uzena zebra jsou lahudka. Pekna zahradka i ubytovani. Zastavka je blizko cca 1 min na znameni. Nevyhoda zahulena hospoda, ale da se sedet venku i kdyz prsi, je zastreseno.
Dale Vintrovna, ale ta nic moc- pivo nic moc, uzasne otravena hostinska, stoji u dveri s klicema jak chce hned po 21 zavrit, jidlo docela blaf.Jedina vyhoda je 1 min od zastavky autobusu. Ale ja bych se radsi prosla.
Dalsi luxusnejsi moznosti jsou Tetcice U crliku- krasny hotylek, uzasny gurmansky zazitek, naprosto skvela obsluha http://www.crlik.cz/ , a

ODPOVĚDĚT
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (16.7.2013, 16:12)
ale horsi dostupnost do Brna a je drazsi .
Nejlevneji je potom U zabaka se stanovanim, myslim 10e na noc, pekna priroda, pro odvazlivce moznost koupani, da se posedet venku, ale je to nejhorsi pajzl, jidlo urcite nee, pivo dobry, autodrom pres kopec, nebo cca 8-10 na zastavku v Popuvkach, jinak jeste cetni komari.

ODPOVĚDĚT
Bibiána D. (Bibika) ID 47654 (16.7.2013, 7:13)
Zkuste se zeptat tady....
http://www.hotel-motorsport.cz/cs/

ODPOVĚDĚT