Kapusta a zelí
Jak využít kapustu, která zbyla na zahradě a jarní zelí?Kromě vaření?Jde nějak zavařit nebo naložit?Děkuji za tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Nikol K. (Debi) ID 30962, mimibazar.cz/debi (2.8.2013, 7:30)
Dělala jsem z něj teď pikles, je to kvašená zelenina podobně jako kysané zelí, ale hotová za 3 dny. Přidala jsem nastrouhanou mrkev a růžičky květáku a bylo to výborné.

ODPOVĚDĚT
Ilona B. (Ilis1) ID 136003 (2.8.2013, 10:46)
a jak to pikles děláte?

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (paví očko) ID 241949, mimibazar.cz/paviocko (1.8.2013, 22:29)
zelí + červená řepa = zavařit a je to naprosto mňam, zrovna se na to chystám, loni jsem zavařila menší dávku, letos musím zvýšit, protože to mizelo závratnou rychlostí (H)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (1.8.2013, 17:27)
zamrazit, napřed nakrájet, spařit, a v sáčcích zamrazit, po rozmrazení jako s čerstvou

ODPOVĚDĚT
Ilona B. (Ilis1) ID 136003 (1.8.2013, 17:29)
jen přelét horkou vodou?

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (1.8.2013, 18:42)
přelít vařící vodou, to aby se zredukoval objem

ODPOVĚDĚT