Pizza
Holky nemáte prosím recept na těsto na pizzu bez kynutí,nějaký rychlý a obyčejný?Moc děkuju
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Eva S. (samuelek2008) ID 182708, mimibazar.cz/samuelek2008 (18.8.2013, 17:31)
používám listové těsto

ODPOVĚDĚT
Ivona N. (yvoušek) ID 88072, mimibazar.cz/yvousek (18.8.2013, 15:47)
nejlepší pizza co jsme kdy jedla je od Itala
http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Pizza-Margherita-Napoletana

ODPOVĚDĚT
Andrea B. (BLBE NAPADY) ID 79691, mimibazar.cz/blbenapady (18.8.2013, 22:52)
ano,tento recept od Itala je fakt dobrý.Těsto v lednici mívám třeba 2 dny dopředu. (Y)

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (18.8.2013, 12:38)
Já udělám kynuté těsto - 10g droždí, 1/2 hrunku vl. vody a špetka soli - kvásek pak 200 g hl. mouky trochu soli, udělám těsto a hned dám na plech a dávám kečup, šunku, sýr,... co libo... kynout nenechávám, těsto je pak tenké a dobré.tato dávka mi vyjde na velký plech, nebo 2 kulaté pizzy :-$

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (chrobacik 13) ID 456817 (18.8.2013, 14:10)
|:o) děkuju něco takového jsem myslela (L)

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (18.8.2013, 20:20)
Není zač, hlavně ať vám také chutná, jako nám (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (chrobacik 13) ID 456817 (18.8.2013, 21:00)
Povedlo se,skvělý budu ho dělat pořád.Děkuju moc (C)

ODPOVĚDĚT
dana n. (danca60) ID 403468 (19.8.2013, 19:26)
Jsem ráda, že se povedla a chutnala (F)

ODPOVĚDĚT
Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (18.8.2013, 11:12)
Recept nemám, ale dá se koupit už hotové vyválené těsto na pizzu. Nebo někdo používá i listové těsto.

ODPOVĚDĚT
Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (18.8.2013, 11:20)
na internetu jsou recepty na těsto bez kynutí

Suroviny:

500 g hladké mouky
2,5 dcl vody
1 vejce
1 dcl oleje
1 lžička octa
1 lžička cukru
sůl
Postup

Vypracujeme těsto. Rozdělíme na 2 části (2 slabé pizzy). Těsto rozválíme a dáme na vymazaný plech. Potřeme kečupem, poklademe šunkou, žampiony, paprikou (dle chuti, co kdo rád), posypeme strouhaným sýrem a dáme péct asi na 175 °C až sýr trochu zezlátne.

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (chrobacik 13) ID 456817 (18.8.2013, 14:09)
Moc děkuju za tip (L)

ODPOVĚDĚT