Paštika
Děláte někdo paštiku z kuřecích jater do sklenic, aby jste měli na zimu?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (28.8.2013, 20:22)
dělám paštiku ale ne z kuřecích jater, ale např z divočáka, hovězího, vepřového...letos budu dělat prvně i z kuřecích jater jelikož máme na zabití asi 40 brojlerů tak z jater bude paštika.

ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (Katulik007) ID 98130, mimibazar.cz/katulik007 (28.8.2013, 16:59)
Mě to jako divné nepřipadne, kuřecí paštiku jsme zásadně zavářeli jen na podzim, protože přes léto se kuřata vykrmila, nazobala se trávy atd... na podzim se to vymlátilo a dělaly se zásoby. To samé s masem ve vlastní šťávě, výpečky apod (F)

ODPOVĚDĚT
mila m. (ukuk) ID 207372 (28.8.2013, 13:53)
není to špatný dotaz,ale pokud máte možnost koupit kuřecí játra z domácího chovu na trávě -buďte si jistá,že v létě mají jatýrka kvalitnější než v zimě-
já bych jí zavařila jen z tohoto důvodu,jinak ve výkrmně je to jedno-tam zelenou trávu nikdy neuvidí. |:o)

ODPOVĚDĚT
jarmila š. (jarla) ID 263223 (28.8.2013, 13:19)
nezavařuji,dělám vždy čerstvou více nám chutná,jinak paštiky zavařujeme max. když děláme zabijačku a to jen proto,že je jí více

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (28.8.2013, 12:56)
ony jsou v zimě játra nedostatkové? *-) (smich)

ODPOVĚDĚT
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (28.8.2013, 12:35)
omlouvám se ale váš dotaz pobavil proč paštiku na zimu *-) játra seženete v zimě tak jako v létě ne ? ,-)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (martinavanic) ID 73319 (28.8.2013, 12:31)
v zimě se dají játra taky koupit...dělám vždy čerstvou..... ,-)

ODPOVĚDĚT
Klára U. (Clara) ID 3863, mimibazar.cz/clara (28.8.2013, 12:31)
,-) taky mě to zarazilo (Y)

ODPOVĚDĚT