Petra Ř. (rasta) ID 35177 (11.10.2013, 23:32) | ...my tomu říkáme kuře na pivu a jíme jedině s bramborovým salátem,rozporcované kuře obalím v hladké mouce osmažím do zlatova na oleji a pokládám na plech smíchám světlé pivo s podravkou tak 2lžíce dle chuti pozor pění samozřejmě,no a jak je to kuře osmažené na tu krustu se přichytí ta podravka v tom pivu rozmíchaná a podlejem to i tím a během pečení poléváme stále směsí piva s podravkou a to se na to krásně napéká a má to luxusní slanou kůrku peču tak 1hod klasika a pak horkovzduch aby se to vypeklo nemá být moc šťávy jen ten vypečený tuk z kuřete a fakt bašta už vím co o víkendu vařím
ODPOVĚDĚT |
|
Marie S. (sesemka) ID 278823 (11.10.2013, 9:09) | mám v receptech radvanické placičky .... výborné .... k tomu bram. salát zatepla, taky v receptech ...mňam ..... a třeba na teplé topinky nebo chleba ... výbornou hovězí pomazánku .....
ODPOVĚDĚT |
|
| Jarka S. (pupuša) ID 91897 (11.10.2013, 7:14) | Bych u Vás v období hodů umřela hlady - nemám ráda ani salát ani řízky Vánoce třeba řeším povinnou lžící bramborového salátu a k tomu smaženou vinnou klobásu. Pro mě je svátečním jídlem dobrá roláda, několik druhů karbanátků, pečené nebo grilované maso. Jinak samozřejmě svíčková.
ODPOVĚDĚT |
|
Dana P. (danda82) ID 277743, mimibazar.cz/danda82 (10.10.2013, 21:22) | Já dělám naložené maso.(kuřecí, vepřové, jde to i ze zvěřiny). Naložím den dopředu, aby se proleželo. Množství je na 0,5kg masa. Marináda: 2 vejce, 5 stroužků prolisovaného česneku, 1/2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička kari, 2 lžíce solamylu, 1/2 lžíce magi Naložené maso smažím na pánvi. Vždy mám velký úspěch.
ODPOVĚDĚT |
|
| Kamila Č. (karmala) ID 45832 (10.10.2013, 21:16) | kačenu,červené a bílé zelí,knedlík
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (10.10.2013, 20:40) | sekanou, file, karbanátky, řízek na přírodno, plněné kapsy, pečené kuře, smažený sýr...
ODPOVĚDĚT |
| | Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (11.10.2013, 9:39) |
no po pravdě sním leccos, ale smažák s bramborovým salátem si nějak neumím představit
ODPOVĚDĚT |
| | | Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (11.10.2013, 10:38) |
úplnš stejné jako s řízkem, k salátu si dovedu představit cokoli smaženého, obalovaného.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jana P. (JanaPas) ID 433039 (10.10.2013, 20:16) | já mám ráda i přírodní kuřecí plátky. Nebo toho kapra, ale asi bych ho vyfiletovala.
ODPOVĚDĚT |
|
| Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (10.10.2013, 20:15) | k salátu je i dobrá pečená krkovice nebo kotleta, buď v celku a nebo už předem na plátky, sůl, pepř, kmín, cibule a česnek. A je to celkem bez práce. Mňam, děláte mi chutě
ODPOVĚDĚT |
|
| denisa n. (rebelka8282) ID 446748 (10.10.2013, 20:04) | Já bych klidně ty řízky dělala,jsme masoví,ale nějak jinak.Jen mě nenapadá žádný způsob.
ODPOVĚDĚT |
|
| silvie t. (sites) ID 167002, mimibazar.cz/sites (10.10.2013, 19:53) | já víc než řízky miluji k salátu pečené kuře
ODPOVĚDĚT |
|
| Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (10.10.2013, 19:52) | Tak udělejte klidně kapra nebo file mame to radi a dělame během roku normalně
ODPOVĚDĚT |
|
Dana Š. (dandy.x) ID 240944 (10.10.2013, 19:51) | kuřecí paličky v trojobalu
ODPOVĚDĚT |
| | denisa n. (rebelka8282) ID 446748 (10.10.2013, 21:20) |
Jak to děláte?
ODPOVĚDĚT |
| | Dana Š. (dandy.x) ID 240944 (11.10.2013, 10:27) |
Dělám to jako klasický řízek.Omyju,osolím a obalím v klasickém trojobalu.Musíte smažit pomalu,aby stehýnka nebyla syrová.Nepředvařuju.Je to lahůdka.
ODPOVĚDĚT |
| | | Jarka S. (pupuša) ID 91897 (11.10.2013, 7:17) |
Nevím jak Dana, ale já povařím kuřecí stehýnka - paličky. Vývar poslouží na polévku a vyjmuté paličky nechám zchladnout, obalím ve vejci a strouhance (neobaluji nic v mouce ale pokud Vy ano, tak je obalte klasicky v trojobalu) a osmažím. Jsou výborné teplé i studené. K salátu, ke kaši, bramborám, hranolkům ale i s chlebem nebo bagetou.
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (10.10.2013, 19:47) | plněnou sekanou , ostrou sekanou , vepřovou roládu
ODPOVĚDĚT |
|