Jakou polévku ke svíčkové a k pečenému kolenu
Radilky, přijede nám velká návštěva z Moravy už jsem vymyslela čím je pohostíme jen nějak nemohu vymyslet polevky, poradíte ? K té svíčkové se mi nechce dělat hovězí vývar jelikož jsem jim ho připravovala minule.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
eva p. (evicela) ID 205626 (17.11.2013, 12:25)
ke svíčkové rozhodně vývar, třeba jen zeleninový, i ke kolenu bych to tak viděla, omajda i koleno je hutné syté jídlo, takže polívka pouze čirá,žádné krémové a husté polívky ani omylem

ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jav) ID 143247 (17.11.2013, 11:07)
ke svíčkové určitě vývar - čirou polévku. Ke koleni cokoliv.
se mi líbí "návštěva z Moravy" na moravě spojení "návštěva z Čech" nikdy neuslyšíte... :-)

ODPOVĚDĚT
Jana Z. (jajkaxx) ID 278997 (17.11.2013, 9:36)
Francouzskou cibulacku...nezahustovanou.to uz by pred svickovou bylo moc. :-)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (17.11.2013, 8:27)
Ke svíčkové bych volila jedině vývar. Svíčková je hutné, těžké jídlo a nacpat před svíčkovou třeba gulášovku nebo zelňačku by nebylo to pravé ořechové.
Takže buď hovězí nebo kuřecí a zvolila bych jinou zavářku než jste měla minule (nudle, strouhání, nočky, kapání... )
K pečenému koleni klidně uzenou polévku, zeleninovou, česnečku, cibulačku....

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (16.11.2013, 22:47)
Slepičí, zeleninový vývar, celerovou krémovou....

ODPOVĚDĚT