Jana D. (Sushine1) ID 369830
Ukrajinská lilková pomazánka.
Prosím o nějaký tip, co s ní. Koupila jsem si ji v Tescu, protože lilek mám ráda, ale na pomazánku mi příjde dost řídká. Je jako omáčka. Nemáte některá dobrý tip , jak ji využít při vaření? Děkuji.
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
Gumovací náplně.
|
Ukrajinská lilková pomazánka.
|
Cvičení naboso.
|
Pololetní vysvědčení.
|
Kožní výrůstek na nose.
|
Tempery, nevíte čím odstranit z oblečení?
|
MATEMATIKA-ROVNICE
|
Jakým datumem přesně končí základní povinná docház
|
Tak pro ty, koho zajímá jak to dopadlo.
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
3
komentáře
Natálie Ch. (Naty*)
ID 138341,
mimibazar.cz/Naty
(22.12.2013, 8:12)
Jí se to studené, já mam nejraději pouze s chlebem.
ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Franzovka)
ID 280269,
mimibazar.cz/franzovka
(21.12.2013, 19:02)
a co zkusit to podávat jako dip? K masu udělanému jako minutka
ODPOVĚDĚT
Natali R. (NataR)
ID 131699,
mimibazar.cz/natar
(21.12.2013, 18:42)
opravdu se to maze na chleba
ODPOVĚDĚT