Ukrajinská lilková pomazánka.
Prosím o nějaký tip, co s ní. Koupila jsem si ji v Tescu, protože lilek mám ráda, ale na pomazánku mi příjde dost řídká. Je jako omáčka. Nemáte některá dobrý tip , jak ji využít při vaření? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Natálie Ch. (Naty*) ID 138341, mimibazar.cz/Naty (22.12.2013, 8:12)
Jí se to studené, já mam nejraději pouze s chlebem. (jezisek)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Franzovka) ID 280269, mimibazar.cz/franzovka (21.12.2013, 19:02)
a co zkusit to podávat jako dip? K masu udělanému jako minutka

ODPOVĚDĚT
Natali R. (NataR) ID 131699, mimibazar.cz/natar (21.12.2013, 18:42)
opravdu se to maze na chleba

ODPOVĚDĚT