**Zavařování**
V neděli jedeme na týden na hory, chci uvařit 2 druhy omáčky s masem. Jak prosím co nejlépe zavařit? Nemám zavařovací hrnec.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (27.12.2013, 18:52)
v jakémkoli jiném větším hrnci. stačí když budou sklenice co nejvíc pod vodou,ani nemusí být ponořené celé

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (27.12.2013, 17:56)
vše zavařuju v normálním hrnci. Dám na dno utěrku, položím sklenice a naleju tam vodu tak do půl až třičtvrtě výšky sklenic. Zapnu a jak začne vřít, stlumím na půlku. Hotová jídla na dovču jsem zavařovala půl hodiny. Ale nedávala jsem tam mouku ani smetanu, jen prostě základ s masem a vše jsem dohustila instantní jíškou přímo na místě. V pohodě guláš, rajskou, plněné kuřecí rolky, nejlepší je pečené maso na kostky, kousky plecka na cibulce - z toho uděláte rizoto, s bramborama, těstovinama.... (Y) Upéct sekanou nebo krkovici, zabalit do alobalu a máte další jídla.

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (27.12.2013, 13:53)
Zavaruju v mikrovlnce, da se i v mycce....pečené kůře, hovězí rostenky, vepřové na kmíně....

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (zmimi70) ID 382255 (27.12.2013, 13:10)
můžete dát sklenice do velkého hrnce s vodou . Měl být asi z 3/4 zaplněn vodou. Druhým hrncem (miskou) přiklopíte. Až začne skoro vřít voda tak budete udržovat asi 20-30min stejnou teplotu. Nebo v troubě dáte sklenice na pekáč s vodou.

ODPOVĚDĚT