Chleba bez hnětení
Vy, které pečete. Prosím kolik dát čerstvého droždí? Sušeného je tam 1 pytlík.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (18.2.2014, 11:43)
Je bez chuti a zapachu ,-). Oproti olivovemu oleji jsem ho doma zatim propasovala bez problemu do vseho (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (PetMa112) ID 282238 (14.1.2014, 11:59)
Já teda nevím, ale pokud peču chleba bez hnětení, dávám jednu lžičku sušeného a krásně mi vyskočí *-) Jinak s čerstvým neporadím - taky bojuju vždycky s přepočítáváním.. ,-)

ODPOVĚDĚT
Radka V. (velinovaradka) ID 165710, mimibazar.cz/velinovaradka (14.1.2014, 13:02)
dělám ho uplne stejně,zrovna dneska sem taky pekla ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (14.1.2014, 11:16)
já dávám na 4hrnky mouky půl kostky

ODPOVĚDĚT
Dagmar Š. (šimi) ID 1645, mimibazar.cz/simidag (14.1.2014, 10:46)
Používám pekařské 25g na 500g mouky (F)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (14.1.2014, 10:40)
ja mam doma susene od fy Labeta a tam je napsano, ze 10g (coz je ten pytlicek) odpovida 20g cerstveho drozdi a je to na 500g mouky
pak mam ještě to susene francouzske saf-instant to je taky 10g ale pisou tam ze to staci na 1kg mouky :-$
no a pak si vyberte ,-) ale asi bych to brala pytlik jako kostka

ODPOVĚDĚT
Linda B. (LIBARA) ID 48130 (14.1.2014, 10:24)
Dávala jsem 1 kostku :-$ :-$

ODPOVĚDĚT