Zastřešení bazénu - máte a doporučujete?
Pochozí nebo nízké?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Mirka S. (Miriee) ID 274546, mimibazar.cz/miriee (upraveno 9.3.2014, 22:25)
My máme vysoké 180cm nebo 190cm,viz foto v albíčku a máme tam i místo pak na židle nebo stůl,takže se pohodlně převlíknem ,osušíme,oblíknem děti a můžem posedět.Takže ven vyjdeme úplně oblečení pokud je venku vítr nebo chladno a neměnila bych ani za nic.Neumím si představit,že z nízkého vylezu ven a někam běžím nebo se obleču venku....Takže za mně - vysoké!A děti umí uvnitř skákat do vody,tak jako by bylo otevřené...

ODPOVĚDĚT
Monika W. (ibara) ID 80362, mimibazar.cz/ibara (9.3.2014, 23:00)
Dívala jsem se k Vám - jedním slovem NÁÁÁDHERA |:o) (F) (clamp) jak bazén, tak zahrada, ruční práce.... :-o zkrátka všechno (Y) :-) Jste MOC šikovná a to zastřešení je super (Y), jenže u nás na té naší úzké zahradní "nudli" by to asi vypadalo špatně *-) ach jo. Chtělo by to koupit sousedovu zahradu a propojit je, to by potom byla jiná ,-) (hello).

ODPOVĚDĚT
Mirka S. (Miriee) ID 274546, mimibazar.cz/miriee (11.3.2014, 21:38)
Moc děkuju za krásnou pochvalu.My to taky nemáme moc široké,ale neumím si opravdu představit vy\lézt z toho zastřešní hned ven,když je chladněji,zvažte to dobře.Přeji správné rozhodnutí a ať si to užijete!!! (clamp)

ODPOVĚDĚT
silvie t. (sites) ID 167002, mimibazar.cz/sites (9.3.2014, 15:53)
my máme pochozí, prodejce se nám snažil vnutit názor, že je lepší nízké, nenechala jsem se zvyklat, jen jsme to na jeho naléhání trochu snížili, takže já se starší dcerou to máme jen tak tak a manžel už musí být ohnutý, neměla jsem couvnout ani o centimetr (hadka) .... nevím, proč nám to tak rozmlouval, je to určitě praktické - když venku třeba prší, pohodlně se můžeme pod zastřešením zeslíknout, utřít a obléknout. Máme bazén u plotu, výška ničemu nevadí, kdyby měl stát uprostřed zahrady a stínit výhledu, asi bych taky dýl přemýšlela jakou výšku zvolit. (hello)

ODPOVĚDĚT
Monika W. (ibara) ID 80362, mimibazar.cz/ibara (9.3.2014, 19:09)
No právě, zahrada není moc velká a neumím si představit, že na ní bude taková velká konstrukce. Sice je to fajn na koupání a chtěli jsme pochozí, ale máme obavy, že jinak to bude vzhledově "skleník jako pěst na oko" Navíc je to na chalupě, takže přemýšlíme jestli a jak to o prázdninách o víkendech využijeme *-) Škoda, že to nejde nějak vyzkoušet "nanečisto v reálu" ,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Bartoníčková E. (Surfi) ID 429192 (9.3.2014, 14:22)
Máme polovysoké, dá se pohodleně plavat, na straně bazénu sedět, naprosto vyhovující. Vysoké jsme nechtěli proto, že by to úplně "zabilo" naši úhlednou okrasnou zahradu.

ODPOVĚDĚT
Monika W. (ibara) ID 80362, mimibazar.cz/ibara (9.3.2014, 19:11)
Jsme na tom stejně a asi z plánovaného pochozího nakonec bude polovysoké kvůli prostoru a vzhledu zahrady *-) Mohla bych Vás poprosit o fotku? (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (9.3.2014, 13:17)
určitě pochozí, dá se krásně koupat v dešti, nebo když je pak už venku chladno, vyhřejete vodu, svlečete mikiny a šup pod poklop do teplíčka (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika W. (ibara) ID 80362, mimibazar.cz/ibara (9.3.2014, 19:17)
*-) Čím vyhříváte? U malého bazénu jsme měli solární ohřev, u velkého vloni nic. Chtěli jsme pochozí zastřešení, ale s ohledem na celkový vzhled zahrady to asi nebude moc hezké a navíc je bazén na chalupě, takže koupání jen o prázdninách a o víkendech.... Říkám si, že když bude pěkně, bude bazén stejně odkrytý a zbytek roku bude velká konstrukce asi dost narušovat celkový dojem *-) Kdyby to tak šlo zkusit.... už to vidím jak něco koupíme za dost peněz a pak zjistíme, že to není "to ono" ,-). Mohla bych poprosit o fotečku Vašeho bazénu a zastřešení? (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (9.3.2014, 19:44)
My máme bazén v rohu zahrady a odstíněný živým plotem a pergolou, a hlavně pozemek přes 5000 m2, takže nám to vzhled nenarušuje, ale pokud by to mělo být někde uprostřed zahrady, tak bych si to taky asi nedala ,-) dala bych si aspoň to polo, aby se pod tím dalo v klidu koupat a prostě se musíte svléct a obléct i v chladnu venku.
Máme vyhřívání klasickým tepelným čerpadlem ze vzduchu.

ODPOVĚDĚT