V čem pečete chleba - nemyslím v pekárně?
Máte nějakou formu nebo hrnec? Já hrnce do trouby nemám, pekla jsem 2x na plechu a kváskový chleba se mi celkem rozlezl.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 26 komentářů
Hana H. (Hanily) ID 135504 (14.3.2014, 13:50)
taky peču ve skleněné zapékací oválné míse

ODPOVĚDĚT
Renata N. (renicz) ID 481587 (10.3.2014, 12:08)
peču ve skleněné zapékací míse- mám oválnou

ODPOVĚDĚT
KAROLÍNA VEČEŘOVÁ (KODLINA) ID 215243, mimibazar.cz/kodlina (10.3.2014, 10:53)
ve formě na biskupský chlebíček

ODPOVĚDĚT
Petra D. (ensinka) ID 367003, mimibazar.cz/ensinka (9.3.2014, 21:33)
Pekla jsem poprvé v menčím pekáčku a vytvarovala jsem tvar chleba- byl rozpláclejší ale moc chutný.

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (arantxa) ID 59108 (9.3.2014, 21:02)
Peču normálně na plechu a nikdy se mi moc nerozlezl.

ODPOVĚDĚT
Ivona N. (yvoušek) ID 88072, mimibazar.cz/yvousek (9.3.2014, 19:44)
ve litinovém pekáči ve kterém dělám třeba kuře :)

ODPOVĚDĚT
Miroslava Č. (tamitt) ID 144186, mimibazar.cz/tamitt (9.3.2014, 18:55)
Jedině v remosce :-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (9.3.2014, 18:54)
Peču v malém smaltovaném pekáčku ale nejraději ve skleněné pečící formě původně na kuře, po upečení má chleba tvar, na který jsme zvyklý z obchodu. (F)

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (smejdik7) ID 161614, mimibazar.cz/smejdik7 (9.3.2014, 20:30)
ten smaltovanej pekáček je takovej ten typ hrnců, co má moje babička? nebo si to pletu s litinovým?

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (9.3.2014, 18:31)
Těsto rozdělím na 2 části a peču ve formách na biskupský chlebíček...

ODPOVĚDĚT
Sofie N. (želva17) ID 391765 (9.3.2014, 18:23)
Peču ve skleněné nádobě.Tvar chleba.A jsem naprosto spokojená :-)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (9.3.2014, 18:06)
pokud se vám rozlezl tak byl velmi pravděpodobně překynutý a/nebo nebylo dostatečně důkladně vypracované těsto.

Jinak vysoce hydratované těsta - klasicky nehnětené chleby - se dají péct třeba ve skleněných zapékacích mísách typu simax.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.3.2014, 17:47)
Pekla jsem už ve všem možném - v srnčím hřbetu, v bábovkové formě, v dortové formě (v plechových i silikonových), mám i keramickou chlebovou formu, a taky jsem pekla v litinovém hrnci a keramické pečící formě.
Teď už ale většinou peču jen na plechu, kam chleba vyklopím z ošatky. Ale je fakt, že občas tu konzistenci taky netrefím a mám placáka.

ODPOVĚDĚT
Marcela Č. (brusinkabrusinka) ID 380320 (9.3.2014, 17:37)
Na plechu na tefl. podložce :-)

ODPOVĚDĚT
Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (9.3.2014, 17:21)
postup i s fotem u mě v receptech

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (kombloudek) ID 101237 (9.3.2014, 17:17)
peču v troubě v pekáči co mám na maso.Dám do toho pečící papír a hlavně než tam dávám chleba nechám ten pekáč i s papírem nahřát v té troubě.

ODPOVĚDĚT
Alice D. (Ála01) ID 188479, mimibazar.cz/ala01 (9.3.2014, 17:12)
Ve sklenenem pekacku

ODPOVĚDĚT
Iva Z. (Hrosik4) ID 368452 (9.3.2014, 16:38)
Dortovou formu jen ten okraj vymažu sádlem a dno obalím alobalem a to pak na plech :-$ pak mám skleněnou kulatou zapékací misku a keramickou :-)

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (9.3.2014, 16:32)
Peču ve skleněném kulatém pekáčku, poklici k němu nemám, přikrývám skleněnou poklicí od hrnce...
Je naprosto ideální, máme krásný kulatý chléb... (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Mirka S. (banker) ID 212161 (9.3.2014, 16:24)
V té dortové formě necháváte to rovné dno, nebo používáte jen ten okraj? *-)

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (9.3.2014, 18:30)
Já ho tedy vyndávám, i když možná je to zbytečné, dávám na plech pečící papír a na to bok dortové formy.

ODPOVĚDĚT
věra Z. (VEZA) ID 284159 (9.3.2014, 16:12)
Já ho peču v litinovém kastrolu a chleba je jedna báseň.

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>