Barvení marcipánu. V minulosti jsem používala
pouze gelové barvy. Nyní potřebuji na dort mnoho barev, takže bych chtěla nakoupit pouze barvy v prášku. Máte zkušenosti? Děkuji za rady a typy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Veronika N. (navver) ID 451704 (17.3.2014, 13:49)
Všem moc děkuji.

ODPOVĚDĚT
Daniela F. (alienad) ID 279616 (17.3.2014, 12:36)
Také používám práškové barvy,rozpustím je v trochu rumu,alkohol vyprchá a není cítit.jedí to i děti.

ODPOVĚDĚT
Petra V. (vichulka) ID 28839, mimibazar.cz/vichulka (17.3.2014, 10:07)
Dobrý den
dělám sice dorty jen pro nás,doma,ale vždy barvím klasickými potravinářskými barvami v sáčku.Do kousku potahovky nasypu trošku barvy,bez vody a v ruce tak dlouho hňácám ,-) až je barta krasne rozpuštěna a sytá.Tady je jeden můj dort
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4522004

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (17.3.2014, 9:48)
Já dělám tak že uhňácám hroudu marcipánu, pak ji rozdělím na díly, podle toho kolik barev a jaké množství budu potřebovat a do každé hroudy přidám prášk.barvu rozpuštěnou v kapičce vodky. (Voda se nedoporučuje) Peču si ale jen tak pro nás doma, synovi k narozeninám,... Barvy kupuji u nás v Tetě

ODPOVĚDĚT