ZAJÍMAL BY MĚ VÁŠ NÁZOR
JAK BY JSTE ŘEŠILY SITUACI V RODINĚ??NELEHKÁ SITUACE-POPÍŠU PODROBNĚ V KOMENTU
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 28 komentářů
DENISA C. (denca069) ID 479426 (21.3.2014, 21:10)
na faceboku je skupina pestouni pestounum a na adopci .com je taky spousta lidi co vam poradi :)

ODPOVĚDĚT
Petra B. (Pet´ka) ID 207010, mimibazar.cz/petkabazantova (20.3.2014, 18:00)
Marie,jste úžasná....taky sbírám síly vzít si do péče mé dva synovce 4 a 7 roků.Jejich starší sesra 12 let měla to velké štěstí a osvojila si ji babička moje a sestřina matka.Moje sestra má psychiatrickou diagnozu a není schopná se o děti postarat.dva chlapečci jsou asi 2 měsíce v dětském ústavu.Nevím...váhám zda si je vzít do pěstounství.Mám svoje tři děti a podmínky pro pobyt a výchovu dvou dalších celkem mizerné.Byt v paneláku 3+1.Kluky mám moc ráda, ale manžel se k tomu nestaví zrovna moc s nadšením.....

ODPOVĚDĚT
Jarmila N. (vavreko) ID 230232, mimibazar.cz/vavreko (20.3.2014, 15:21)
Moc Vám držím palce, jste úžasná (child1)

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Jessie109) ID 426673 (20.3.2014, 14:44)
Maruško, klaním se před vámi, musíte být užasná babička a hlavně i skvělá ženká. Je úžasné, co pro svou vnučku děláte i přes váš zdravotní stav. S druhou babičkou se určitě domluvíte. Moc vám přeji ať vše dobře dopadne. (F) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Aneta M. (Anett30) ID 499663 (20.3.2014, 12:35)
Maruško, teda doufám, že neva to oslovení, jakou má vnučka velikost, mohla bych něco zaslat, kdyžtak do zpráv,to co potřebujete, Já mám teda děti malé, ale nakupuji balíky, takže to větší tam taky je

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:07)
HOLKY DÍKY MOC ZA PODPORU.PRÁVĚ ODEŠLA SOCIÁLKA-BYLA NADŠENÁ A ŘEKLA ŽE JE VIDĚT NA PRVNÍ POHLED ŽE SE MALÁ BUDE MÍT JAKO V BAVLNCE.VNUČKA U TOHO BYLA A ŘEKLA JÍ-PANÍ A NEJEN TO!!I MOJE BŘÍŠKO SE TAKY MÁ DOBŘE A UKÁZALA JAK UŽ JI NAROSTLO ZA TU DOBU CO JI TU MÁME.CHUDÁK BYLA PŘEVÁŽNĚ NA ROHLÍKÁCH,JEJÍ MÁMA ŘEŠILA JEN ABY MĚLA NA FET,NA HOLKU DLABALA 8o|.NECHÁPU ŽE NA NI BRALA TAK DLOUHO DÁVKY,ŽE TO SOCIÁLKA NEZJISTILA DŘÍV.ONA BRALA DÁVKY BEZ PROBLÉMŮ A JÁ SE BUDU TAHAT PO SOUDECH A DOPROŠOVAT SE :-@.TEĎ UŽ JE TO JEDNO,HLAVNĚ ŽE UŽ MALÉ NASTANOU LEPŠÍ ČASY.NAKONEC JSEM I SEBRALA ODVAHU A ZAVOLALA DRUHÉ BABIČCE.POPROSILA JSEM JI O SCHŮZKU A ONA SOUHLASILA-DO TELEFONU BYLA PŘÍJEMNÁ,ŘEKLA ŽE ASI TUŠÍ O CO JDE.DNES KOLEM 6 HODINY PŘIJEDE A ŘEKNU JI TEDA NA ROVINU ŽE MALÁ NEMÁ DODNES OBALENÉ SEŠITY,NEMÁ CVIČEBNÍ ÚBOR,MÁ JEN JEDNY MNOU TENTO TÝDEN KOUPENÉ BOTY

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:14)
TY CO MĚLA PŘEDTÍM TAK V NICH PRÝ MUSELA MÍT SKRČENÉ PRSTÍKY...ZASTŘELIT JEJÍ MÁMU 8o| 8o|.SOCIÁLKA MI HNED I POMOHLA VYŘÍDIT ŠKOLU -MÁME JI KOUSEK OD BARÁKU.VČERA TU JEJÍ MÁMA VEČER ZVONILA-PRÝ-DONESLA JSEM IVANCE VĚCI...HMMM...IVANKA MÁ VELIKOST 128/134 A ONA JI DONESLA GRAŤASY NA 3 ROKY,SPODNÍ PRÁDLO-TANGA VELIKOSTI S..TÍLKO-VELIKOST 42!!! A VZADU RAMÍNKA SPOJILA KOVOVÝM PLÍŠKEM KTERÝM SE UZAVÍRÁ BALENÝ CHLEBA!!...HLAVA MI TO NEBERE 8o| 8o|...VEČER TO UKÁŽU DRUHÉ BABIČCE...DRŽTE MI PĚSTIČKY AŤ SE BABIČKA UKÁŽE JAKO SPRÁVNÁ BABIČKA A POMŮŽE MI VYŘEŠIT ASPOŇ TO OBLEČENÍ.VEČER DÁM VĚDĚT JAK JSEM DOPADLA (F)

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (21.3.2014, 20:53)
Moc držím palce, ať to všechno dobře dopadne. (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (20.3.2014, 11:12)
Moc vam drzim palce, at schuzka s druhou babickou dopadne skvele, ale hlavne at skele dopadne i schuzka na onkologii. Moc dobre vim, jak navsteva tam vzdy zacvici s celou rodinou, samozrejme myslim psychicky. Tak at tam pro vas maji dobre zpravy |:o)

ODPOVĚDĚT
Anna L. (Lanna1) ID 177468 (20.3.2014, 10:51)
Držím vám palce ať to všechno dobře dopadne a Ivanka se má dobře tak jak si zaslouží. A nemáte trochu strach z toho, že druhá babička může chít Ivanku sama do péče. (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana Š. (šubka) ID 235061 (20.3.2014, 10:34)
Moc držim palce at všechno dopadne co nejlíp, vaše zdraví, život s vnučkou,
setkání s druhou babičkou, věřim, že bude mít taky pochopení, obdivuji vás i vašeho manžela, jste moc hodní, určitě pak napište, a doufám, že vše dopadne ke spokojenosti všech (F)

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Grétka) ID 14862, mimibazar.cz/margaretka (20.3.2014, 9:20)
Dobrý den Maruško, chtěla bych babičku, jako jste Vy (F). Myslím, že pokud je vnučka šikovná a má Vás ráda (oba i dědečka), že už je dost velká na to, aby situaci, že je u Vás v pěstounské péči přijala dobře a dělala Vám jen radost. Druhé prarodiče určitě kontaktujte, sejděte se a popovídejte o situaci, určitě se dohodnete, jak vše řešit. Píšete, že je druhá babička nešťastná ze své dcery, třeba by se s vnučkou rádi stýkali, ale možná jim to nebylo umožněno. Snad jsou to rozumní a slušní lidé ( co naplat, děti se někdy nevyvedou) a přijdete na nejlepší řešení. Vám přeji hodně zdraví, ať tu mrchu porazíte co nejdříve (L) (flower) (F)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:30)
(F) (F) MARKÉT DÍKY ZA PODPORU.VEČER SE S BABIČKOU SEJDEME.URČITĚ SI PONADÁVÁME JAK SE NÁM NEVYVEDLY DĚTI-MI SYN A JÍ DCERA,ALE VNUČKA JE NAŠE SPOLEČNÁ,TAK SNAD TO TAK VEME A POMŮŽE.HLAVNĚ BYCH - KVŮLI RAKOVINĚ-POTŘEBOVALA ABY SI JI BRALA TŘEBA NA VÍKENDY-BYDLÍ OD NÁS ASI 15 MINUT CESTY TRAMVAJÍ.VNUČKA JE ŠIKOVNÁ,SAMOSTATNÁ,ALE PŘECI JEN SI MYSLÍM ŽE BUDU ODDECH POTŘEBOVAT.

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Grétka) ID 14862, mimibazar.cz/margaretka (20.3.2014, 11:17)
Maruško, ne vždycky můžou rodiče za za to, jakou cestou se vydaly jejich děti. Někdy jsou to geny z x-tého kolene, špatní kamarádi a hlavně, jak někdo jednou "přičichne" k alkoholu a drogám (z blbosti, hecu), tak se z toho opravdu málokdy dostane a je to jen a jen na jeho silné vůli. Vy se s manželem a druhými prarodiči soustřeďte na vnučku, ať má u Vás krásný život - ona si toho bude vážit a díky svým předchozím zkušenostem určitě nebude následovat cesty svých rodičů a bude Vám dělat jenom radost. A věřím tomu - a Vy věřte také, že to štěstíčko, co k Vám domů přijde, Vám pomůže vyhnat i tu "mrchu" (F) Hodně síly a štěstí (L)

ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Evika) ID 5777, mimibazar.cz/evika (20.3.2014, 9:07)
Maruško - nejprve Vám velikou poklonu...za vše...myslím, že jste velmi silná žena. Myslím, že byste měla bojovat pokud Vám manžel pomůže. Mi někdy připadá, že jako jedna z mála tady řešíte opravdu skutečné existenční problémy a né prkotiny jako většina zde, kde jaký next nakoupit nejlevněji apod. :-| Přeji Vám ať se co nejdříve vše obrátí k lepšímu jak zdraví tak pěstounství a mnoho sil a lásky (F)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:31)
DÍKY MOC ZA PODPORU-HODNĚ MĚ TO NAKOPLO (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (20.3.2014, 8:09)
Majko, finančně nejvýhodnější by pro Vás byla pěstounská péče. Jinak-nepíšete, jak se k tomu staví Váš manžel, pokud je jakžtakž zdravý a fungující a máte v něm oporu, určitě bych do toho šla. Kdyby to jo nešlo (třeba časem) ten Klokánek tady bude vždy...a mezitím vnučka zase trochu vyspěje, každý rok ve Vaší láskyplné péči jí bude k dobru. (kocka) Druhé prarodiče bych oslovila, vylíčila jim situaci, uvidíte jak se k tomu budou mít, případně bych se nestyděla říci si aspoň o finanční pomoc, pokud víte, že jsou na tom dobře. Někoho je třeba nakopnout...Ale hlavně Vám chci vyseknout velkou poklonu-doufám, že si Váš dotaz přečtou maminy, které tady řeší dvojku v písance nebo školkovou svačinku. Moc Vám držím palce, ať vše dopadne co nejlíp a hlavně moře zdravíčka přeji!!! Pak půjde vše. [A]

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:40)
TÁNI -VNUČKY MÁMA SI MYSLELA ŽE BUDE DÁL BRÁT DÁVKY,ŽE NA MĚ PŘEVEDE JEN PŘÍDAVKY A ONA BY Z DÁVEK VŽDY NĚCO POSLALA...ZLATÉ VOČI-NIKDY JI NIC SEM NEPŘINESLA A TO JI SEM TŘEBA LONI PRVNÍ TÝDEN PRÁZDNIN DALA A PAK BYLA NEZVĚSTNÁ DO PŮLKY SRPNA.UŽ TENKRÁT JSME VNUČKU MUSELI CELOU OBLÉCI,MĚLA JEN ŠATY CO MĚLA NA SOBĚ A ROZBITÉ SANDÁLKY.MANŽEL JE V POHO-MALÁ JE JEHO PRDELKA,MÁ SE K NĚMU VÍC JAK KE MNĚ (H).TU PĚSTOUNSKOU PÉČI SI BUDE MUSET VZÍT NA SEBE ON,PROTOŽE JÁ JSEM TĚL.POSTIŽENÁ A MANŽEL NA MĚ POBÍRÁ PŘÍSPĚVEK NA PÉČI.UŽ ABY TO BYLO VŠE ZA NÁMA,HLAVNĚ NA ONKO ABY SE TO SPRAVILO,Z VÝCHOVY VNUČKY OBAVY NEMÁM ALE Z RAKOVINY ANO..ZATÍM SE TO ZDÁ DOBRÝ,SNAD TO TAK ZŮSTANE (F)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (20.3.2014, 14:49)
:-SFakt někteří lidi si nezaslouží mít děti :-S Zkušenost mám bohatou-naší sousedce před 2 lety vzali všechny 4 děti, taky brala obrovské dávky od socky, ale jen kradla, fetovala, kouřila a chlastala, děti jedly syrové brambory a granule pro psy a hledaly jídlo v popelnicích, spaly na zemi, věčně doma bez elektřiny...aby toho ještě neměly málo, tak je mlátila :´( bohužel nebyl nikdo, kdo by se jich všech ujal, ale i v tom děcáku jim je líp, kdyby nic jiného, aspoň mají čistou postel a teplé jídlo. Ona je teď bezďák a šlape u ubytovny pro Poláky, co tu dělají na šachtě. Vůbec ji nelituji. Moc Vám fandím, četla jsem výš, že to dnes dobře dopadlo, škoda že má Vaše vnučka stejnou velikost jako naše Anička, jinak bych Vám pěkné kousky oblečení ráda nechávala [A] opatrujte se!!!

ODPOVĚDĚT
Soňa R. (Soňulína) ID 108520 (20.3.2014, 8:06)
Maruško- jste úžasná. Jste prostě máma a babička, ale ta opravdová, né jen taková co si tak nechá říkat.. Souhlasím se vším co zde píší holky... zeptat se i na druhé straně(ale počítat s tím že to nemusí vyjít), zeptat se vnučky jestli by k druhé babi třeba jela...atd. nebudu se opakovat.
jen ještě jeden poznatek napíšu-děti feťáků a asi i takových těch asociálnějších rodičů,jsou velmi nenároční co se týká času.
Jen abych nebyla pochopena špatně- je mi jasné, že Vy se jí věnovat chcete a budete, ale když Vám nebude dobře- ony tyto děti "umí vzít zpátečku" a jakoby nebýt vidět- jsou na to zvyklé....
To píšu jen proto, kdyby na druhé straně babi s dědou odmítli.Děti toxikomanů jsou "naučené neobtěžovat" (L) (L) (L)
přeji Vám děvčata spolu (i s dědou)spoustu krásně prožitých chvil (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:44)
S TÍM NÁZOREM -DĚTI FEŤÁKŮ-PLNĚ SOUHLASÍM...ŽÁDNÉ Z DĚTÍ CO ZNÁM NENÍ TAK SAMOSTATNÉ JAKO TA MALÁ.TA JE SKUTEČNĚ NAUČENÁ ŽIVOTEM.JE OPRAVDU HODNÁ,JEN MUSÍME TVRDĚJI A DŮSLEDNĚJI TRVAT NA ZMĚNÁCH KTERÝM SE MUSÍ PŘIZPŮSOBIT.NEMÁ NÁVYK PRAVIDELNÉHO UKLÁDÁNÍ KE SPÁNKU,NEUMÍ SI UKLÍZET VĚCI,ULOŽIT SI JE...ČISTIT SI ZOUBKY...ALE TO VŠECHNO DOŽENEM |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Soňa R. (Soňulína) ID 108520 (20.3.2014, 10:52)
jste na dobré cestě- přeji aby Vám pomohla jak druhá strana, tak manžel. A Vy se Maruško držte a uzdravte! pa (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (20.3.2014, 7:37)
Marusko, chtela bych vam vzdat poklonu, ze i pres tak vaznou nemoc nechcete nechat vnucku ve stychu. Take mame v rodine rakovinu, tak vim ze deti dovedou nemocneho pekne rusit napr. po cheme kdyz neni cloveku dobre, ale v opacnem pripade dovedou mnoho energie nemocnemu dat. A vnucka uz je ve veku, kdy uz je jakz takz samostatna, tak to urcite zvladnete (clamp). Preji vam vsem hlavne zdravi

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:46)
LENI DÍKY MOC ZA PODPORU (F) (F) (F) S MANŽELOVOU POMOCÍ TO URČITĚ VŠE ZVLÁDNU...VĚŘÍM TOMU...MUSÍM (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (19.3.2014, 23:37)
Maruško, Vám držíme všechny palce, co máme doma, a pro malou zkuste udělat to nejlepší, co bude ve vašich silách i finančních možnostech....ať si kdo chce co chce myslí, jedna z mála věcí, kterým věřím, jsou "boží mlýny"...
Druhé prarodiče bych určitě kontaktovala, je možné, že ani neví, jak se všechny věci mají....nemáte co ztatit. Pokud to budou lidé se srdcem na pravém místě, rádi pomohou, pokud ne, aspoň jste to zkusila a život jde dál bez nich.
Posílám energii a velkou pusu, za to, že jste velký člověk, super babička a bezva ženská (K)
(L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:51)
KDYBYCH MĚLA TU PRAVOMOC-A JÁ BYCH TO VE VLÁDĚ ZAVEDLA-TAK BYCH TAKOVÝM ŽENSKÝM ODEBÍRALA NÁZEV MÁMA A BEZ PARDONU BYCH JE VYKASTROVALA ...DOUFÁM ŽE TY BOŽÍ MLÝNY BRZY DOMELOU *-)...UŽ SE STALO ŽE TO PŘEHNALA DÁVKOU A BYLA V BEZVĚDOMÍ-ALE TAKOVÉ LUDRY MAJÍ ŠTĚSTÍ...JÁ BÝT U TOHO TAK JI JEŠTĚ JEDNU DÁVKU PŘIPÍCHNU (zip) (zip) (zip) (zip)...S DRUHOU BABIČKOU MÁME VEČER SCHŮZKU,TAK SNAD TO DOBŘE DOPADNE...RÁNO TU BYLA SOCIÁLKA,V PŮL JEDNÉ MÁM SCHŮZKU S ONKOLOGEM A VEČER SCHŮZKU S DRUHOU BABIČKOU...TOMU ŘÍKÁM NÁROČNÝ DEN

ODPOVĚDĚT
Marie Z. (marieahany) ID 59428, mimibazar.cz/marieahany (19.3.2014, 22:28)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)jste úžasná ženská a hlavně babička (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:54)
(F) (F) (F) DÍKY MOC ZA PODPORU (F) (F) (F)...VŠEM TADY,HODNĚ MĚ TO NAKOPLO (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (19.3.2014, 22:21)
Předně vás obdivuji (F) (F) (F),chudák dítě :-(,mám bývalou švagrovou feťačku a alkoholičku,ale děti mají aspoň jakžtakž fungujícího otce,takže chápu,že to dítko nechcete nechat ve štychu.Záleží hlavně na vás,jak se cítíte a jak se vám daří s vašim zdravotním stavem vše zvládat.Neporadím,ale držím palce! (clamp)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:58)
DÍKY MOC ZA PODPORU.MANŽEL BUDE HLAVNÍ POMOCNÍK,VNUČKA JE UŽ TEĎ JEHO MALÁ PRDELKA...UŽ I KUJOU PIKLE PROTI MNĚ-CHTĚLI BY KŘEČKA (H) (H) (H)...UŽ MUSÍM TVRDĚ ZASÁHNOUT,PEJSEK MUSÍ STAČIT (H) (H)

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (19.3.2014, 22:20)
Jste mimořádná babička, paní Maruško (clamp)
Určitě pěstounskou péči, jsou k ní vázány příspěvky, které vám finančně určitě pomůžou. A pokud jde o druhé prarodiče, nejdřilve bych se na ně zeptala vaší vnučky, jaké má s nima zkušenosti, trprve pak bych je kontaktovala. Držím všechny palce (Y)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 10:59)
DÍKY MOC (F) (F) (F) S DRUHOU BABIČKOU UŽ MÁM DOMLUVENOU SCHŮZKU NA VEČER-V TELEFONU SE ZDÁLA ŽE ASI VÍ O CO SE JEDNÁ,SNAD SE ROZUMNĚ DOMLUVÍME (F)

ODPOVĚDĚT
Sylva K. (brisuta) ID 227394 (19.3.2014, 22:08)
Pani Marie Ja mam dvě vnučky v Pěstounske peči .Taky by jinak skončili kdybych si je nenechala u sebe Trvalo to skoro třičtvrtě roku od podani žadostido peče než jsem je dostala. Otec ve vězeni Matka neměla podminky anema se o děti postarat . Jedna ma 11 let k tomu ADHD chodime k psychiatrovi druha 8 let odklad školni dochazky. Někdy je tech starosti až nad hlavu Jsem na ně sama ale zvladam to Přeju vam at vam to vyjde a žadost do Pěstounke peče si určitě podejte. Zdravi Vas Sylva babička pěstounka (F) (kocka) (pes)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 11:04)
SYLVI DÍKY MOC-JSEM RÁDA ŽE JSTE MI NAPSALA REAKCI.DĚTI SE BOHUŽEL NĚKDY NEVYVEDOU A MY PAK MUSÍME VYCHOVÁVAT JEJICH DĚTI.STÁRNUTÍ JSEM SI PŘEDSTAVOVALA JINAK,ALE CO NADĚLÁM.TŘEBA BUDU MÍT S VNUČKOU POCIT ŽE JSEM S MANŽELEM OMLÁDLI [A] [A].NEBÝT MÉ RAKOVINY TAK BYCH BYLA KLIDNĚJŠÍ,ALE SNAD UŽ SE VŠE V DOBRÉ OBRÁTÍ. (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (19.3.2014, 20:49)
Máte můj velký obdiv a smekám. (L) Už jen proto, že já mám v baráku zdravou tchýni, která má jen sebe a absolutně se nezajímá o mé dcery. Nikdy nedostali kousek buchty, na vánoce a narozky už 3 roky vůbec NIC +o( U vás bych druhou stranu asi kontaktovala, když vás odmítnou, aspoň budete vědět, na čem jste. S výhodami či nevýhodami pěstounské péče bohužel nevím, s tím jsem se nikdy nesetkala. Držím vám moc palce, je vidět, že máte obrovské odhodlání a už několikrát jste zde dodávala odvahu ostatním. Největším oceněním všeho je upřímnost vaší vnučky a to, že je s vámi ráda. Ať vše dobře dopadne. (clamp) (Y)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 11:07)
DÍKY MOC,KAŽDÁ RADA TADY A KAŽDÁ REAKCE MĚ NAKOPLA...BUDEM S MANŽELEM BOJOVAT-JAK S MOJI RAKOVINOU TAK I O VNUČKU..MANŽEL JE NAŠTĚSTÍ-TAKOVÁ DRUHÁ ŽENSKÁ RUKA,DÍKY MÉHO POSTIŽENÍA ONEMOCNĚNÍ DOMA ZVLÁDNE VŠE-I PRANÍ,ŽEHLENÍ,VAŘENÍ-PROSTĚ JAKO ŽENSKÁ (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (nelusajda) ID 306909 (19.3.2014, 20:35)
Vnučku bych chtěla doma,ale druhá strana by měla vše vědět,to jak se zachovají je už věc druhá.Obdivuji Vás a přeji mnoho síly (L)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 11:07)
(F) (F) (F) DÍKY MOC (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (19.3.2014, 20:26)
zvolte pěstounskou péči už finančně vám to pomůže ve vaší situaci (hello)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 11:10)
TAKY SI MYSLÍM.U KLASICKÉHO PŘEVZETÍ DO PÉČE BYCH MILOSTIVĚ ČEKALA AŽ SI JEJÍ RODIČE VZPOMENOU ŽE MAJÍ NA HOLKU NĚCO POSLAT..NO TO BYCH SE NEDOČKALA ..U PĚSTOUNSKÉ PÉČE BY DÁVKY ŠLY PŘÍMO MI..MALÁ ZE VZDUCHU ŽIVÁ NENÍ,SNAD SOUD NEBUDE DLOUHO TRVAT (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (19.3.2014, 20:18)
Pokud to zvládáte teď, jděte do toho, zvolte pěstounskou péči, dostanete na ní příspěvek.Druhé prarodiče určitě zkuste kontaktovat, ale je mi divné, že o vnučku nejeví dosud žádný zájem. Držím palce!! (clamp)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (20.3.2014, 11:11)
DRUHÁ BABIČKA PŘESTALA DCERU SPONZOROVAT-A JÁ SE JI NEDIVÍM...A DCERA S NÍ ZA TREST PŘERUŠILA KONTAKTY...DNES MÁM S DRUHOU BABIČKOU SCHŮZKU,TAK JSEM ZVĚDAVÁ JAK TO DOPADNE (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 28 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>