švadlenky poradíte prosím?
potřebovala bych poradit jak udělat střih na tu pirátovu košili? poradíte jak na tu rozhalenku a límec... nemáte prosím někdo střih nebo alespoň nákres moc děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Andrea M. (stepamata) ID 279182, mimibazar.cz/stepamata (27.3.2014, 20:49)
Já švadlena jsem, ale je to tak, jak píše Lenka-přední díl střihnete v přehybu, uprostřed dáte podsádku, předšijete véčko, podle toho, jak moc budete chtít mít hluboké (rozhalené) a kolem krku je límec. Není to nic složitého. Střih bych udělala z nějakého trička, jen bych tu košili udělala o něco širší, stejně tak bych přidala i na šířku rukávů. (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (27.3.2014, 22:35)
Andrejko, prosím, já jsem šič amatér... přední díl střihnete chápu a a chápu límec kolem krku... ale moc moc prosím, co znamená dáte podsádku a předšijete véčko... to jako líc na líc a pak to otočím, bohužel tu nemám žádný vzor podle čeho bych udělala... můžete poradit prosím nebo se to takhle vysvětlit nedá... ještě jednou díky za čas

ODPOVĚDĚT
Andrea M. (stepamata) ID 279182, mimibazar.cz/stepamata (28.3.2014, 16:21)
Doprostřed dáte kus (nejlépe podlepený vlizelínem) látky-podsádka, je to líc k líci, předšijete véčko-to je že předšijete tu rozhalenku-třeba chcete mít 15cm rozhalenku, tak jedete těch 15cm od výstřihu dolů a musíte se otočit a šít zase nahoru-nejlépe je udělat takové malé véčko, aby ta rozhalenka dole nebyla moc rozvalená. Nevím, jestli jsem to vysvětlila tak nějak pochopitelně, pokud ne, tak klidně pisněte do zprávy, zkusila bych to nakreslit a poslat spíš fotky mailem.

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (paví očko) ID 241949, mimibazar.cz/paviocko (27.3.2014, 20:35)
já bych to šila jako klasickou košili s límcem, jenom ten přední díl bych nechala vcelku a ve výstřihu prostříhla, přišila límeček a všila podsádku, rukávy bych nechala širší a v zápěstí stáhla do gumičky... *-)
jo ale nejsem švadlena, jenom amatér (H)

ODPOVĚDĚT