Dort
Prosim o radu zkusene dortarky. Videla jsem video jak pani dala do dortu krem z mascarpone a slehacky a na podmazani pod potahovku domtoho zaslehala maslo. Myslite, ze ta slehacka nerozpusti potahovku? Dekuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Olga Z. (OlivZ) ID 37585 (17.4.2014, 20:33)
asi bych se bála,že to marcipán rozpustí
já dort naplním šlehačkou,nechám ho vychladit a pak celý dort obmažu vrstvičkou krému ušlehaného z másla a nutely , tak aby nikde šlehačka nebyla vidět, mantinely nedělám vůbec :-)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (23.4.2014, 10:57)
Dekuji

ODPOVĚDĚT
Irena P. (PDB) ID 318526 (17.4.2014, 20:05)
Pokud použijete tento krém, tak je potřeba okolo každého korpusu udělat jakoby mantinel z máslového krému, vyplnit odlehčeným krémem a potom celý povrch potřít slabou vrstvou máslového krému.Dělám to tak vždycky a potahovka se pak nerozpouští.Ať se vám daří. (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (23.4.2014, 10:57)
Dekuji

ODPOVĚDĚT