Bakerova cysta pod kolenem - zkušenosti s operací
Milé maminky, máte některá zkušenosti s operací Bakerovy cysty pod kolenem? Zajímá mně vše - operace, průběh po ní, její úspěšnost apod. Předem moc děkuji za odpovědi.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Hana V. (cudlaprdka) ID 453302 (18.4.2014, 15:57)
jsem po operaci 7let a všechno v pohodě.jeden den nástup,druhý den operace a třetí den domů.Úleva obrovská..nadávala jsem si,že jsem to tak dlouho odkládala.Měla jsem jí hodně velikou...bolesti celé nohy.Po operaci jsem tedy tak měsíc pajdala a nemohla jsem stoupnout na špičku jak mě bolelo lýtko.Ale to bylo tím,že jak byla obrovská,tak mi museli naříznout i kousek lýtkového svalu.Jinak vše O.K.

ODPOVĚDĚT
Monika A. (monnynka) ID 168402, mimibazar.cz/monnynka (3.5.2014, 8:18)
Hanko, díky moc za odpovědi. Pak se ptala ještě jedna paní - takže můj dotaz posloužil i někomu jinému. V mém případě se jedná o mně samotnou. Chodím na punkci každý měsíc - ale operaci se zatím bráním. Jednak bydlíme v patře, jednak mám 2 malé děti - tak se ještě zeptám - jak dlouho jste měla dlahu?

ODPOVĚDĚT
Hana V. (cudlaprdka) ID 453302 (3.5.2014, 11:15)
Moni,všimla jsem si až pozdě,že jsem odpověděla někomu jinému...nečetla jsem jméno *-) :-$ Já jsem dlahu neměla vůbec..myslím,že snad ani není potřeba.Vyndali,zašili,měla jsem asi 7stehů a šla jsem.Pak jen sprchovat a sprchovat.Rána mě nebolela,ale to lýtko...jak už jsem psala.V té době byly dceři 2roky...takže jsem taky nemohla poskakovat,ale pomalu to šlo.Já byla na punkci 3x a víc už mi to dělat nechtěli,protože se to plnilo dál a nemělo to cenu.Pak mě doktor vystrašil jak jsem psala a šla jsem...a mám klid.Nebojte,fakt to nic není a za chvíli jste doma. (F)

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (18.4.2014, 16:33)
Hani, zeptám se blbě, ale mohla jste řídit? Manžel ji má taky diagnostikovanou , ale zatím se nijak neléčí. Nemá čas. Jezdí za prací a nemůže si dovilit zůstat měsíc doma.

ODPOVĚDĚT
Hana V. (cudlaprdka) ID 453302 (18.4.2014, 18:19)
Moni,tak to vám neřeknu,protože jsem z těch strašpytlů co neřídí...ale nešlo by to.Ale jak říkám,mě to bolelo protože jsem jí měla velikou a proto tam byl zásah do toho lýtka.Nevím jak je na tom váš manžel,ale jestli ji nemá nijak velkou tak určitě ta rekonvalescence nebude tak dlouhá jako u mě.Nejdřív mi ji 3xpunktovali,ale plnilo se to pořád dál.Pak už mě doktor vystrašil,že to tlačí na cévy a mohla bych dostat zánět žil až embolii,tak to už jsem měla nahnáno a šla jsem.Tak ať jde radši dřív,ono by ho to časem stejně donutilo...není se čeho bát.

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (18.4.2014, 18:46)
díky

ODPOVĚDĚT