Operace tříselné kýly u dítěte a komlikace ?
Máte zkušenosti s pooperačními komplikacemi po operaci tříselné kýly ? děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Alena V. (Astarcov) ID 138192, mimibazar.cz/astarcov (30.4.2014, 7:16)
Byla jsem s malým ve 2 letech, půl hoďky po operaci jsme už jeli domů ,-) Ted den byl ukňouranej, ale druhý den už kopal do míče ,-)

ODPOVĚDĚT
Miluše V. (etula) ID 31493, mimibazar.cz/etula (29.4.2014, 8:59)
My byli se synem před měsícem a vše v pohodě, ani mu nebylo po narkoze špatně. Hned na konci operace mu dali čípek proti bolesti, takže po návratu jen asi 10 min pokňourával, než mu začal účinkovat. Syn je cíťa a špatně snáší bolest, takže jsem ho ještě asi dva dny musela nosit na záchod, ale já jsem ráda, že ležel a tak mu to dobře srostlo. Měli jsme v nemocnici tablet a jelikož je pro něj "vzácnost", tak se tím skvěle zabavil. A ještě jsem mu hned po operaci četla, nakonec to byla celá knížka :-) O autíčkách a dopravních značkách samozřejmě :-)
I u známých probíhalo vše bez komplikací.
Jinak komplikací může být např otok varlete nebo špatně se hojící šití, ale děti se většinou hojí dobře a regenerace je lepší než u dospělých.
Přeji ať vše dopadne dobře a nebojte se... :-)
Vyskočilová

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (29.4.2014, 7:41)
Já byla se synem ve třech letech v Plzni a jedou to tam jak na běžícím pásu. Operace asi půl hoďky, dítě za dítětem a problémy jsem nezaznamenala. I v okolí si nikdo nestěžoval, jezdí i do jiných nemocnic. Nebojte se (child3) (kocka)

ODPOVĚDĚT