Fibroskopie
Na co se mám připravit? Díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra Ř. (petrulka) ID 33, mimibazar.cz/petrulka (30.4.2014, 16:26)
Dá se v pohodě zvládnout, byla jsem 2x. Vstříknou vám do krku znecitlivující sprej, taky možná dostanete "oblbovačku", mezi zuby chránič, aby jste jim neprokousla vlákna. Budete ležet na boku. Co vám můžu poradit, nesnažte se polykat, pořád lepší slintat než se snažit polknout a cítit fibroskop v krku. Důležité je klidně dýchat, nepanikařit, myslet na něco příjemného. Pak to zvládnete levou zadní. Možná budete cítit pohyby ve vnitřnostech, žádná velká bolest, spíš je to nepříjemné. Po vyšetření si vás nejspíš chvilku nechají na pozorování, já byla vždy tak dvě hodinky na pokoji. Čeká mě bronchoskopie, tak už se taky psychicky připravuju :-)

ODPOVĚDĚT
Lucie C. (adel999) ID 125229 (30.4.2014, 19:56)
Petro děkuju, já jdu poprvé, tak bojim bojim. Řekli mi, že mi dají injekci na uklidnění a pak nemůžu tři hodiny řídit auto. Tak snad to přežiju
:-)

ODPOVĚDĚT
Petra Ř. (petrulka) ID 33, mimibazar.cz/petrulka (1.5.2014, 10:32)
Lucko, určitě, mě tím dělalali skoro hodinový zákrok, šla jsem tam ve stavu, kdy jsem co chvíli zvracela krev a taky jsem to zvládla. Fakt zachovat klid, vykašlat se na to, že vypadám dost blbě ,-), pomalu si dýchat a myslet na něco pěknýho (L)

ODPOVĚDĚT