Prosím o názor - částečná rekonstrukce
Dobrý den, mám asi 15 let starou kuchyň. Je nezničená, ale potřebovala by trochu změnu. Chtěla bych vyměnit obklad, pracovní desku, sklo ve vitríně, dřez a úchytky. Máte někdo nějaké nápady?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Eva K. (Klozová) ID 18357, mimibazar.cz/klozova (27.5.2014, 12:40)
Díky všem na názory. Představu již nějakou mám. Původně jsem myslela úchytky bílé, černá je dobrý tip. Pracovní deska nejspíš v barvě podlahy. S obkladem ještě nemám jasno.

ODPOVĚDĚT
leona k. (trebovka) ID 346124 (27.5.2014, 12:15)
Desku v barvě podlahy,černé úchytky,sklo nechat čisté bez vzoru,obklad bílé barvy a máte super kuchyni .Řidte se heslem méně je více a máte nestárnoucí klasiku na 30 let.

ODPOVĚDĚT
Hanka a Radek M. (RadekHanka) ID 192544, mimibazar.cz/radekhanka (27.5.2014, 11:20)
Máte pěknou kuchyň, nadčasovou. dala bych prac desku v barvě dřeva, úchytky bych nechala, dřez je také fajn. Sklo ve vitrínce vyměňte a jestli chcete nové obklady, tak jsem viděla, že používají tapetu a vypadá to pěkně.

ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jitule1220) ID 41178, mimibazar.cz/jitule1220 (27.5.2014, 10:54)
Přesně jak píšete nová pracovní deska v barvě podlahy, přesklít vitrinu a mě se moc líbí k bílé kuchyni tato serie z Ikei http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/series/21592/

ODPOVĚDĚT
Vlasta T. (Vlastaa1) ID 450398 (27.5.2014, 10:07)
Evi, aj ja som našu 20 ročnú linku upravovala viackrát, lebo nebolo na novú. Mali sme tiež bielu a keďže už by sme samozrejme taký istý odtieň nezohnali, dali sme urobiť stolárovi jednu skrinku navyše z bledého dreva.(u vás by som možno vymenila tú bielu rohovú...buď s dvierkami, alebo len za policu) +novú dosku na sokel, ktorý to všetko zjednotil. +- možno ešte nejakú obyčajnú poličku...to všetko v tom bledom dreve (breza). K tomu sme dokombinovali aj pracovnú dosku. Vypadalo to potom, ako keby sa schávlne prelínali tie dva odtiene (biela a breza). Vôbec to nepôsobilo ako "nové a staré". Každý si myslel, že máme novú kuchynku :-o Uchytky určite kúpite na prvý šup :-) stačí len zájsť do obchodu a neviete si vybrať *-) Obkladačky by som dala jednoduché, veľkého formátu...vo farbe toho dreva, ktoré by ste mali ako doplnkové k bielej....alebo práve kontrastné...to už záleží na vašom vkuse.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 515396 (27.5.2014, 9:53)
A ještě k osvetleni- zkuste zapremyslet o led páskách, já je mam a nemůžu si je vynachvalit.. Kouknete ke me :-) hodné štěstí :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 515396 (27.5.2014, 9:52)
Krásna kuchyňka, prostorná. Co se Týce změny, za me desku- drevo- či napodobenina, treba sladit s podlahou.. Úchytky záleží na vas zda chcete vesnické knobky nebo jednodušší, líbí se mi ikeacke černé ty subtilnější, maji za dobře peníze. Nevím v Jakem stylu mate zbytek bytu.. Sklo ve skrinkach vyměnit za jednodušší, samolepky nebo co mate na mycce bych dala pryč, na pracovní desce mate moc věci´ osobně ji mám radši uklizenou, do rohové bych bud do koupila dvířka, nebo tam mela jen nějakou dekoraci, ne koreni nebo co tam mate.. Obklad bych volila nějaký kamenný, dnes je výběr velký. Nedávala bych pracovní desku protaženou i na zadní část místo obkladu, to se hodí do modernějších kuchyni.. Jinak- už je asi pozde- já bych určité dala dřez pod okno- do rohu jak je mikrovlnka. Udělal by se vetší prostor mezi drezem a sporakem- nejvíc používaný.. Ale to už asi neprredelate. Já bych dřez volila z granitu..

ODPOVĚDĚT